Evangelizacija

NOVI PROGRAM „IZGRADNJA OBITELJI“

Mučiš se s ranama, pritiscima u braku, vezi, obitelji, na poslu i trebaš pomoć? Želimo kontinuirano raditi i moliti s vama, te vam biti podrška i poticaj

Foto: Shutterstock


Pritisci koje nam svijet servira, posebno u zadnje vrijeme, naše rane, događaji iz prošlosti koji su nas negativno obilježili, nerazumijevanje bližnjih i duhovne borbe, kojih često nismo svjesni ili ne znamo kako im se oduprijeti, dovode u našim obiteljima ili u nama samima do „ludih krugova“. Često jedan partner, nesvjestan da je u duhovnoj borbi, reagira neočekivano, iz svojih rana i emocija, što iznenadi drugog partnera te tada i on, ne shvaćajući što se događa, uđe u „ludi krug“.

Sve to šteti našim odnosima, bračnim, obiteljskim, prijateljskim, našem odnosu prema Bogu, ali šteti i nama samima. Zato se osjećamo loše, manje vrijedno, odbačeno, neželjeno, frustrirano, depresivno, neshvaćeno, nemoćno, u strahu smo, gubimo smisao, sve nam izgleda preteško i komplicirano. Zbog svih tih pritisaka u nama, srce kao da ponekad vrišti i boli, silno boli!

Tada očekujemo barem malo iskrene ljubavi i poštovanja, a često nam se čini kao da je nema niotkud – ni od čovjeka ni od Boga. Pa se pitamo: „Kako da onda nestanu moje rane, kako da oprostim, krenem dalje, kako da se sve to riješi?! Svi nešto traže, osjećaju se ovako i onako, a gdje sam ja u svemu tome?! Pokušavam moliti, no ni to ne mogu i niti ne znam kako, i nemam konstantu i kao da tonem sve dublje i dublje. Pa sve to utječe na moje tijelo, zdravlje, duh i dušu, i nikako da se pomaknem s „mrtve točke“!

Osjećaš li se ovako, ponekad ili često? Ili jednostavno želiš naučiti kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i riješiti probleme koji te pritišću? Sve je u tvojim rukama, odluka je na tebi!

Uključi se u program „Izgradnja obitelji“

U našem programu „Izgradnja obitelji“ stavljamo najveći naglasak na duhovnu borbu, na ozdravljenje i iscjeljenje duševnih rana, te oslobođenje. Samim time najviše se bavimo ozdravljenjem i iscjeljenjem brojnih uzroka duševnih i tjelesnih problema, na opraštanje, kao temeljni preduvjet, te na način kako steći ispravnu sliku onoga što nam se događa i kako upravo našu trenutnu situaciju iskoristiti za novi početak i preobrazbu, vlastitu i naših obitelji, sadašnjih i/ili budućih.

Želimo kontinuirano raditi sa svakim polaznikom, te mu biti podrška i poticaj. Zato ćemo s vama raditi na:

  1. oslobođenju, ozdravljenju i iscjeljenju rana (detaljni prolazak kroz korake, uz pratnju voditelja)
  2. oproštenju (detaljni prolazak kroz korake, uz pratnju voditelja)
  3. kontinuiranoj izgradnji – kroz dubinu Božje Riječi –prije svega samog sebe, te braka, veza, obitelji…
  4. Učit ćemo kako se duhovno boriti i zaštititi sebe i svoju obitelj
  5. Molit ćemo za potrebe grupe, a također postoji mogućnost individualnog razgovora i molitve s voditeljem
  6. Tjedno će se služiti Sveta Misa za polaznike, te za njihove nakane i nakane njihovih obitelji.

Na grupe možete dolaziti kao par, ali može doći i jedan od partnera samostalno, ukoliko možda drugi partner ne može ili ne želi. Grupe su otvorene i za one koji nisu u braku, za rastavljene te za one koji su u vezi i pripremaju se za brak. Drugim riječima, svi koji ste se pronašli u ovome programu i smatrate da vam možemo pomoći, prijavite se!

Broj susreta nije ograničen, već program možete pohađati sve dok ne osjetite da je „to-to“.

U grupama se pridržavamo epidemioloških mjera zaštite, a za one koji ne preferiraju susrete u malim grupama ili su izvan Zagreba, postoji mogućnost organiziranja tjednih susreta putem Vibera, WhatsAppa ili Zooma. Javite nam se.

Termini i prostor

Jednom tjedno u Zagrebu (u prostoru Kristofora u Dubravi, Avenija Dubrava 43). Susret traje dva sata.

Na raspolaganju su sljedeći termini:

Ponedjeljak, srijeda, četvrtak, petak: 18:00 – 20:00 i 20:10 –22:10 (mogući su raniji popodnevni ili prijepodnevni termini, uz prethodni dogovor)

Termini online: prema dogovoru sa zainteresiranima za taj način prolaska programa.

Prijava

Prijaviti se možete e-mailom ([email protected]), telefonski (095/197-9925), slanjem poruke na isti broj (Viber, WhatsApp, SMS) ili popunjavanjem obrasca (na dnu stranice koja se otvori).

Ako se ne prijavljujete putem obrasca, molimo vas, pošaljite nam: ime i prezime, e-mail, broj mobitela, mjesto, podatak jeste li zainteresirani za dolazak na grupu ili za online program.

Donacija

Program funkcionira na principu donacija, koje su neophodne kako bismo pokrili troškove materijala, putovanja voditelja do prostora u Zagrebu, iznajmljivanja prostora i režija, te plaće.

Iznos mjesečne donacije stavljamo polaznicima na srce i odabir, odnosno sami ćete procijeniti koliko vam sve zajedno vrijedi. (2 Kor 7,9)

Također, ulaganjem u evangelizaciju činimo Bogu ugodnu stvar i On nas kuša kako bi na nas izlio još veće blagoslove (svjedočanstvo). Naravno, ako ste u teškoj financijskoj situaciji i niste u mogućnosti donirati, ne brinite.

Napomene! Na programu možete sudjelovati bez obzira jeste li prošli tečaj „Ljubav i poštovanje“.

Doista, u čemu je iskušan trpio, može iskušavanima pomoći. (Heb 2,18)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh