Evangelizacija

NOVI PROGRAM „IZGRADNJA OBITELJI“

Mučiš se s ranama, pritiscima u braku, vezi, obitelji, na poslu i trebaš pomoć? Želimo kontinuirano raditi i moliti s vama, te vam biti podrška i poticaj

Foto: Shutterstock

Pritisci koje nam svijet servira, posebno u zadnje vrijeme, naše rane, događaji iz prošlosti koji su nas negativno obilježili, nerazumijevanje bližnjih i duhovne borbe, kojih često nismo svjesni ili ne znamo kako im se oduprijeti, dovode u našim obiteljima ili u nama samima do „ludih krugova“. Često jedan partner, nesvjestan da je u duhovnoj borbi, reagira neočekivano, iz svojih rana i emocija, što iznenadi drugog partnera te tada i on, ne shvaćajući što se događa, uđe u „ludi krug“.

Sve to šteti našim odnosima, bračnim, obiteljskim, prijateljskim, našem odnosu prema Bogu, ali šteti i nama samima. Zato se osjećamo loše, manje vrijedno, odbačeno, neželjeno, frustrirano, depresivno, neshvaćeno, nemoćno, u strahu smo, gubimo smisao, sve nam izgleda preteško i komplicirano. Zbog svih tih pritisaka u nama, srce kao da ponekad vrišti i boli, silno boli!

Tada očekujemo barem malo iskrene ljubavi i poštovanja, a često nam se čini kao da je nema niotkud – ni od čovjeka ni od Boga. Pa se pitamo: „Kako da onda nestanu moje rane, kako da oprostim, krenem dalje, kako da se sve to riješi?! Svi nešto traže, osjećaju se ovako i onako, a gdje sam ja u svemu tome?! Pokušavam moliti, no ni to ne mogu i niti ne znam kako, i nemam konstantu i kao da tonem sve dublje i dublje. Pa sve to utječe na moje tijelo, zdravlje, duh i dušu, i nikako da se pomaknem s „mrtve točke“!

Osjećaš li se ovako, ponekad ili često? Ili jednostavno želiš naučiti kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i riješiti probleme koji te pritišću? Sve je u tvojim rukama, odluka je na tebi!

Uključi se u program „Izgradnja obitelji“

U našem programu „Izgradnja obitelji“ stavljamo najveći naglasak na duhovnu borbu, na ozdravljenje i iscjeljenje duševnih rana, te oslobođenje. Samim time najviše se bavimo ozdravljenjem i iscjeljenjem brojnih uzroka duševnih i tjelesnih problema, na opraštanje, kao temeljni preduvjet, te na način kako steći ispravnu sliku onoga što nam se događa i kako upravo našu trenutnu situaciju iskoristiti za novi početak i preobrazbu, vlastitu i naših obitelji, sadašnjih i/ili budućih.

Želimo kontinuirano raditi sa svakim polaznikom, te mu biti podrška i poticaj. Zato ćemo s vama raditi na:

  1. oslobođenju, ozdravljenju i iscjeljenju rana (detaljni prolazak kroz korake, uz pratnju voditelja)
  2. oproštenju (detaljni prolazak kroz korake, uz pratnju voditelja)
  3. kontinuiranoj izgradnji – kroz dubinu Božje Riječi –prije svega samog sebe, te braka, veza, obitelji…
  4. Učit ćemo kako se duhovno boriti i zaštititi sebe i svoju obitelj
  5. Molit ćemo za potrebe grupe, a također postoji mogućnost individualnog razgovora i molitve s voditeljem
  6. Tjedno će se služiti Sveta Misa za polaznike, te za njihove nakane i nakane njihovih obitelji.

Na grupe možete dolaziti kao par, ali može doći i jedan od partnera samostalno, ukoliko možda drugi partner ne može ili ne želi. Grupe su otvorene i za one koji nisu u braku, za rastavljene te za one koji su u vezi i pripremaju se za brak. Drugim riječima, svi koji ste se pronašli u ovome programu i smatrate da vam možemo pomoći, prijavite se!

Broj susreta nije ograničen, već program možete pohađati sve dok ne osjetite da je „to-to“.

Online susreti (termini)

Susreti se odvijaju ISKLJUČIVO online putem aplikacije Viber, jednom tjedno. Susret traje dva sata.

Trenutno su na raspolaganju sljedeći termini:

Ponedjeljak: 18:00 – 20:00h ili 20.10-22.10h

Utorak: 9:00 – 11:00h

Srijeda: 18:00 – 20:00h

četvrtak: 18:00 – 20:00h ili 20.10-22.10h

 

Prijava

Prijaviti se možete e-mailom ([email protected]), telefonski (095/197-9925), slanjem poruke na isti broj (Viber, WhatsApp, SMS) ili popunjavanjem obrasca (na dnu stranice koja se otvori).

Ako se ne prijavljujete putem obrasca, molimo vas, pošaljite nam: ime i prezime, e-mail, broj mobitela, mjesto, podatak jeste li zainteresirani za dolazak na grupu ili za online program.

Napomena! Na programu možete sudjelovati bez obzira jeste li prošli tečaj „Ljubav i poštovanje“. Također, tečaj “Ljubav i poštovanje” je drugi program i sasvim drugačije je koncipiran, a više o njemu i kako se prijaviti možete vidjeti ovdje.

Donacija

Program funkcionira na principu donacija, koje su neophodne kako bismo pokrili troškove.

Iznos mjesečne donacije stavljamo polaznicima na srce i odabir, odnosno sami ćete procijeniti koliko vam sve zajedno vrijedi. (2 Kor 7,9)

Također, ulaganjem u evangelizaciju činimo Bogu ugodnu stvar i On nas kuša kako bi na nas izlio još veće blagoslove (svjedočanstvo). Naravno, ako ste u teškoj financijskoj situaciji i niste u mogućnosti donirati, ne brinite.

Svjedočanstva polaznika

Neka od svjedočanstva polaznika programa možete pogledati niže.

MOLITVU ZA OBNOVU I ISCJELJENJE BRAKA I OBITELJI

Donosimo vam i molitvu po kojoj možete, povremeno ili često, donositi pred Gospodina sebe, svoj brak, svoju djecu i moliti za obnovu i iscjeljenje. Molitvu pisanu u ženskom rodu možete pročitati ili preuzeti ovdje, a u muškom rodu ovdje.

O nama i našim programima

Više o nama i našim programima možete saznati ovdje.

Doista, u čemu je iskušan trpio, može iskušavanima pomoći. (Heb 2,18)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh