Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE PROGRAMA „IZGRADNJA OBITELJI”

Kroz osobnu molitvu osjetila sam Božji dodir, i prestala ići na psihoterapiju Kroz naše susrete učim kako produbiti osobni odnos s Bogom. Učim kako Mu iskreno dolaziti i sve predati, opraštati

Foto: Pixabay

 

Na programu „Izgradnja obitelji” sudjelujem nešto više od godinu dana i Bogu hvala na ideji i osobama koje stoje iza pokretanja tog programa.

Učim kako Mu iskreno dolaziti i sve predati, opraštati, razmatrati i osluškivati Božju riječ

Kroz naše susrete učim kako produbiti osobni odnos s Bogom. Učim kako Mu iskreno dolaziti i sve predati, opraštati, razmatrati i osluškivati Božju riječ te puno toga što mi može biti korisno kad jednom budem imala svoju obitelj.

Božji dodir kroz osobne molitve

Ono što je nekako najviše obilježilo moj život kad je u pitanju naše zajedništvo jest svakako prestanak psihoterapije i Božji dodiri kroz osobne molitve, koje u mom duhovnom rastu, boljem razumijevanju sebe, ali i Božje volje imaju neupitno veliko značenje. Na tome sam posebno zahvalna! I Bogu hvala na tebi – posredniku!

Još uvijek težim iscjeljenju na nekim područjima, razrješenju nerazriješenih pitanja, i vjerujem da će se Gospodin i u tim stvarima proslaviti kroz ovaj program!

Za Book.hr svjedočila polaznica programa Izgradnja obitelji (puni podaci poznati redakciji)

Najčitanije

Na vrh