Podrži Book.hr

Zahvaljujući Vašim donacijama, mi evangeliziramo 🙏❤️

Podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Book.hr je portal za promicanje nove Evangelizacije pokrenut 2017. godine. Svrha je evangelizirati nekrštene, reevangelizirati posustale kršćane te podržati vjerne kršćane.

Svaki dan donosimo Vam zanimljiv duhovan sadržaj. Ono što posebno volite čitati, a što nas iznimno raduje su naše rubrike „Dnevna misna čitanja”, svakodnevni ulomci iz knjiga „Isus govori Faustini i tebi”, i u „Tvojoj prisutnosti” te predivna svjedočanstva koja nam upravo vi čitatelji šaljete, te sudionici naših tečajeva i MES-a. Zahvalni smo na svakom svjedočanstvu, jer upravo su ona mnogima ono što ih dovede bliže Bogu.

Sadržaj kreiramo i korisnim ulomcima iz duhovnih knjiga iz naše biblioteke Figulus, koje s vama dijelimo besplatno, kao i mnogim drugim za dušu korisnim sadržajem koji naši novinari svakodnevno objavljuju.

Želimo istaknuti kako je Book.hr portal koji se prvenstveno financira donacijama i dobrovoljnim prilozima. Stoga, bez vas ne možemo. Budućnost Book.hr-a ovisi o određenom broju redovnih mjesečnih donatora. Možemo li računati na Vašu podršku, u okviru Vaših mogućnosti, u ispunjavanju naše misije, koja na taj način postaje i Vaša?

Ali, još jedno želimo napomenuti: Svaka Vaša molitva za nas, svaki put kada podijelite članak sa svojom obitelji i prijateljima, svako Vaše svjedočanstvo, pjesma, fotografija, priča koju nam pošaljete… Sve su to načini kako se povezujemo u jednoj misiji – donijeti Isusa ljudima.

Svoju podršku možete uplatiti na:

Ustanova Kristofori

Ivana Generalića 3
48 000 Koprivnica
Model 00
Poziv na broj: 2023
IBAN: HR 6223400091110182446
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D., Račkoga 6, Zagreb
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Svaka donacija upotrijebljena je za pokrivanje tekućih troškova, obogaćivanje sadržaja portala i razvoj njegove tehničke strane.

Hvala vam 🙏

Na vrh