E-KNJIGE

Osim knjiga u tiskanom izdanju, naše knjige možete pronaći i u elektroničkom obliku! To je dobra vijest posebno za vas koji tražite neke od naših knjiga, čija su tiskana izdanja rasprodana.
Želimo vam plodonosno čitanje!

E-knjiga (kratica za elektroničku knjigu) je knjiga u digitalnom obliku, dostupna u više formata (epub, mobi, lrf, pdb i online čitanje). E-knjige na portalu Book.hr digitalne su verzije knjiga dostupnih u tiskanom izdanju, ali i onih koje više nisu dostupne u tiskanom izdanju ili još nisu tiskane, a koje je lako čitati na osobnom računalu ili drugom elektroničkom uređaju sa sustavom Apple iOS (iPad, iPhone) ili Android.


Osim samog čitanja, promjene fonta, povećavanja i smanjivanja teksta, možete označiti tekst i voditi bilješke. Također, možete tražiti riječ u svakoj knjizi. Prilikom online čitanja na računalu, možete podijeliti informaciju o knjizi i odlomku kojeg čitate svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Klikom na gumb “Buy Now” otvara se internetska stranica smashwords.com, na kojoj se nalaze knjige. Da bi se mogla izvršiti kupnja, potrebno je otvoriti korisnički račun. Otvaranje korisničkog računa je besplatno a za izradu istog potrebna vam je samo e-mail adresa. Nakon što kupite knjige, možete odabrati format koji vam odgovara i knjigu preuzeti na svoj uređaj. Broj preuzimanja nije ograničen.

Plaćanje možete izvršiti nekom od kartica (Visa, Master Card, American) ili PayPalom.

  • 918
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh