Kontakt

kontakt

E-mail:
[email protected]


Telefon:
+385 (0)95 206 5421
+385 (0)48 210 104

Adresa uredništva:
PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica
Hrvatska

UVJETI KORIŠTENJA

Portal book.hr  primjenjuje uvjete korištenja. Prihvaćajući ih, korisnik prihvaća i sve eventualne izmjene i dopune.

Portal Book.hr sastoji se od:

  • vlastitih sadržaja;
  • sadržaja suradnika i čitatelja;
  • neautoriziranih sadržaja preuzetih s drugih izvora (uz poveznicu ili naznaku).

Vlastiti sadržaji i sadržaji suradnika i čitatelja smiju se prenositi i objavljivati na drugim stranicama i u drugim medijima uz obvezno navođenje:

Izjava o povredi autorskih prava

Neke su fotografije preuzete s drugih izvora i koriste se najboljoj namjeri. Molimo vas da nas kontaktirate ako smatrate da određena fotografija ulazi u područje kršenja autorskih prava i u najkraćem roku ćemo ju ukloniti.

Zaštita privatnosti

Podaci dobiveni od korisnika portala koriste se u dobroj namjeri, ne obrađuju se i ne dostavljaju trećoj strani, osim ako je pravilima utvrđeno drugačije ili uz posebnu dozvolu korisnika. Prikupljeni privatni podaci (e-mail adrese, imena, prezimena…) neće se bez dozvole korisnika obrađivati niti distribuirati u druge svrhe.

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: