Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE PROGRAMA „IZGRADNJA OBITELJI”

‘Zbog razočaranja u tatu zatvorila sam Isusu svoje srce’ „Duhovne vježbe s Programa su mi iznimno pomogle u uspostavljanju rutine i svakodnevne molitve. U odnosima s mojim bližnjima i ljudima općenito, u samopouzdanju i zadovoljstvu sa sobom. Pomogle su mi oprostiti do kraja i opet ako je potrebno”

Foto: Pixabay

 

Program „Izgradnja obitelji” na mene ostavlja stvarno veliki utisak. Iznimno sam zahvalna Gospodinu što mi je stavio na put ljude koji su me s Njim upoznali. Iz dana u dan vidim kako mi vjera raste, kako se sve više oslanjam na Gospodina i kako, kad sam u strahu, odmah zazovem Isusa i strah prođe

Jako često se sjetim svega što nam voditelj Danijel govori i to primjenjujem u svakodnevnom životu.

Naučila sam pričati s Isusom

Naučila sam pričati s Isusom i bolje moliti. Postala sam svjesna koliko sam Mu zatvarala srce, zbog svojih razočaranja, u tatu i druge ljude te neke događaje. Svakim danom Mu se sve više predajem i želim tako nastaviti i dalje.

Njegova je ljubav sve što trebam i već odavno imam

Duhovne vježbe s Programa su mi iznimno pomogle u uspostavljanju rutine i svakodnevne molitve. U odnosima s mojim bližnjima i ljudima općenito, u samopouzdanju i zadovoljstvu sa sobom. Pomogle su mi oprostiti do kraja i opet ako je potrebno. Pomogle su mi da spoznam da trebam drugima ponovno otvoriti srce i da me Bog nikada neće razočarati te da mi je Njegova ljubav sve što trebam i već odavno imam.

Od srca sam Gospodinu zahvalna na ovoj grupi ljudi koje sam upoznala preko programa i na voditelju Danijelu – veliko hvala što ste uz sve nas, što nas strpljivo slušate, pomažete i učite.

Vjerujem da ću kroz Program još puno toga naučiti i postati bolja osoba i vjernica.

Za Book.hr svjedočila polaznica programa Izgradnja obitelji (puni podaci poznati redakciji)

Više o programu „Izgradnja obitelji” pročitajte ovdje.

Sve o snažnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila obnovila mnoge brakove i obitelji pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh