Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE PROGRAMA 'IZGRADNJA OBITELJI'

‘Molitva, poučavanje, ohrabrenje i podrška za izgradnju obitelji je nešto što nam je u ovom vremenu možda i najpotrebnije’ Program „Izgradnja obitelji“ usmjeren je na rad u malim grupa kroz koje se uči kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i slično, bilo u braku, obitelji, na poslu i ostalim odnosima

Foto: Pixabay

 

Hvala Gospodinu na svemu što čini kroz ovaj program, hvala voditelju Danielu na svemu što čini… Njemu na hvalu i slavu i za naše spasenje. Hvala Kristoforima preko kojih me Gospodin od početka mog obraćenja privlači sve bliže k sebi, uči, oblikuje, blagoslivlja…

Jedan od razloga zašto sam se prijavila na program „Izgradnja obitelji“ bila je potreba za zajednicom, za dijeljenjem. Također, borba koju vodim s napadima straha, srama i panike kad nešto trebam učiniti u javnosti, pred nepoznatim ljudima….

Ja se trebam mijenjati

Nakon jedne situaciju u obitelji kada sam ružno reagirala na neposlušnost svoje djece –  u svojoj oholosti sam se čudila kako sam mogla tako postupiti,, tada, svjesna da ja nikoga ne mogu mijenjati, no da mi itekako treba pomoć da se ja promijenim, da još više dolazim Gospodinu kako bi On mijenjao mene – konačno sam se prijavila.

Djecu sama odgajam u vjeri jer moj suprug još nije upoznao Božju ljubav (kako nas uči naša Gospa iz Međugorja) stoga znam kako potreba za zajedništvom oko Gospodina zna biti itekako bolna. Zato me ova zajednica zaista raduje te sam zahvalna svima koji ljube Gospodina.

Što se tiče straha, srama i panike, na početku mi je bilo teško izgovoriti bilo što, no nekako gledajući u Gospodina, a ne na sebe i ono što me napada, ti strahovi postaju sve manji i udaljeniji.

Molitva, poučavanje, ohrabrenje i podrška za izgradnju obitelji je zaista nešto što nam je u ovom vremenu možda i najpotrebnije, stoga hvala još jednom na svemu.

Voditelju Programa jedino bih preporučila da uvede još jedan sat tjedno i neki prilagođeni program (možda jednom mjesečno) gdje bih sudjelovala i djeca.

Za Book.hr svjedočila polaznica programa „Izgradnja obitelji” (puni podaci poznati redakciji)

Više o programu „Izgradnja obitelji” pročitajte ovdje.

Sve o snažnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila obnovila mnoge brakove i obitelji pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh