Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE PROGRAMA „IZGRADNJA OBITELJI”

‘Silno znači svaki taj susret… To je zaista milosno i blagoslovljeno vrijeme’ Hvala polaznicima što nesebično dijele svoja svjedočanstva s nama. Često su upravo ona poticaj drugima da započnu svoj proces ozdravljenja, iscjeljenja, pomirenja s Bogom i bližnjima... U nastavku vam donosimo jedan iz programa Izgradnja obitelji

'Silno znači svaki taj susret... To je zaista milosno i blagoslovljeno vrijeme'

Foto: Pixabay

 

Bogu hvala na onom prvom susretu s Kristoforima u Dugom Selu i svima na kojima sam njegovom milošću bila… U početku sam vjerovala da Bog zaista drugima može pomoć, ali ne i meni. Ipak, ustrajnost koju mi je usadio u srce, poticala me da, iako su stvari postajale sve gore, ne prestajem tražiti pomoć.

Izgradnja obitelji

Bogu zahvaljujem i za onaj dan kad sam pročitala za program „Izgradnja obitelji”. Sve što je stajalo u opisu programa; boriš se s ranama, krivnjama, grijesima, odbačenošću… Bilo je kao da govore o meni. Bez puno razmišljanja prijavila sam se. I mogu reći, nisam požalila ni jedne sekunde.

Polako učim da mogu doći pred Njega baš takva kakva jesam i da sam Njemu dragocjena i vrijedna

Srce mi je bilo puno svega, svakojakih krivih pogleda, stavova, misli, nemira, sebičnosti, svakakvih gorkih korijena, gorčine, neopraštanja… Gospodin me polako čisti od svega lošeg, mijenja moje srce, liječi rane i povija. Iako sve ide malo pomalo, hvala mu za svaki milimetar napretka.

Polako učim da mogu doći pred Njega baš takva kakva jesam i da sam Njemu dragocjena i vrijedna. Hvala mu posebno za ovo došašće koje je zaista bilo kao nijedno do sad.

Blagoslovljeno vrijeme

Silno znači svaki taj susret s Božjom riječi, razmatranje, molitva, meditacija… To je zaista milosno i blagoslovljeno vrijeme

Zahvaljujem i voditelju Danijelu na silnom trudu, ljubavi i svakoj riječi što dijeli s nama polaznicima, zajedno, ali i sa svakim ponaosob. Vjerovao je i kad ja nisam, hrabrio, podizao i vraćao na pravi put. Trudim se, iako još uvijek ima padova. Al’ se dignem. Silno znači svaki taj susret s Božjom riječi, razmatranje, molitva, meditacija… To je zaista milosno i blagoslovljeno vrijeme.

Gospodin je i davanje moje desetine silno blagoslovio i vratio stostruko. Ne onako kako sam ja zamislila nego onako kako on zna da je najbolje…

Za Book.hr svjedočila polaznica programa Izgradnja obitelji (puni podaci poznati redakciji)

Više o programu „Izgradnja obitelji” pročitajte ovdje.

Sve o snažnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila obnovila mnoge brakove i obitelji pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh