Obitelj

IZGRADNJA OBITELJI

‘Oslobađanjem rana naš brak je, nakon 13 godina, počeo biti kako treba’ Zbog rana iz djetinjstva ponekad ne možemo reagirati onako kako bismo htjeli, pa se na stare rane lijepe i nove...

'Oslobađanjem rana naš brak je, nakon 13 godina, počeo biti kako treba'

Foto: Pixabay

 

Prijateljici sam iznijela svoje probleme u braku, a ona me uputila na program „Izgradnja obitelji”. Suprug i ja smo imali mnogo problema, čak sam zamišljala i o razvodu…

Bilo je tu puno rana iz djetinjstva, što moga supruga, što mene. Puno grijeha, nezadovoljstva, nesloge… a najviše su patila djeca.

Mir u obitelji

Oslobađanjem jedne po jedne rane brak je počeo biti kako treba nakon 13 godina

Nakon evo godinu dana programa, Bogu hvala i voditelju grupe Danijelu, sve ide na bolje. Ima nesuglasica, ali imamo mir u obitelji. U brak sam ušla puna rana, a da ih nisam bila ni svjesna, tek kad je voditelj programa počeo govoriti o njima, shvatila sam o čemu je riječ.

Oslobađanjem jedne po jedne rane brak je počeo biti kako treba nakon 13 godina.

Želim se zahvaliti na žrtvi kojom nesebično pomažete da obitelji ostaju na okupu, i da upoznamo Božju riječ i ljubav. Bog vas blagoslovio.

Za Book.hr svjedočila polaznica programa Izgradnja obitelji (puni podaci poznati redakciji)

Više o programu „Izgradnja obitelji” pročitajte ovdje.

Sve o snažnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila obnovila mnoge brakove i obitelji pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh