Svjedočanstva

PROGRAM „IZGRADNJA OBITELJI“

Teško je riječima opisati što se dogodilo u mojoj nutrini, ali danas mogu posvjedočiti da živim sretnije Teško breme rana i grijeha sputavali su moju slobodu, a sada je to nestalo. Puno sretnija ulazim u svaki novi dan, znajući da nisam sama da ne moram sve nositi na svojim leđima, rješavati sama sve probleme i šutjeti - dio je svjedočanstva polaznice programa „Izgradnja obitelji“

Foto: Pixabay, StockSnap

 

Željela bih najprije zahvaliti drugome Bogu, ali i voditeljima tečaja „Izgradnja obitelji“ i udruzi Kristofori. Veliko HVALA!

Koliko god je bilo teško u početku, koliko god je bilo prepreka, drago mi je da sam još ovdje jer mogu posvjedoči koliko mi se život promijenio. Naročito nakon individualne molitve.

Oslobodila sam se naglosti, tuge, zamjeranja, ljutnje koja me izjedala…

Teško mi je riječima opisati što se dogodilo u mojoj nutrini, ali danas mogu posvjedočiti da živim sretnije. Teško breme rana i grijeha sputavali su moju slobodu, a sada je to nestalo. Puno sretnija ulazim u svaki novi dan, znajući da nisam sama; da ne moram sve nositi na svojim leđima, rješavati sama sve probleme i šutjeti. Oslobodila sam se naglosti, tuge, zamjeranja, ljutnje koja me izjedala… (ne baš 100%, ali u velikoj količini 😊). Počela sam puno lakše prihvaćati ljude oko sebe, ali i sebe upravo ovakve kakvi jesmo, bez velikih očekivanja kakve sam imala prije… Svaki dan sada, s radošću, povjeravam Gospodinu.

Zaista osjećam da svakim danom ja i moja obitelj sve više otvaramo vrata Gospodinu

Također, u meni je narasla želja za čitanjem i razmatranjem Božje riječi. A ono što me posebno raduje je što mi se u zadnje vrijeme pridružila i kćer, a preko nje i njezin dečko je počeo čitati Bibliju. Zaista osjećam da svakim danom ja i moja obitelj sve više otvaramo vrata Gospodinu.

Za Book.hr svjedočila polaznica programa „Izgradnja obitelji” (puni podaci poznati redakciji)

Program „Izgradnja obitelji“ usmjeren je na rad u malim grupama kroz koje se uči kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i slično, bilo u braku, obitelji, na poslu i ostalim odnosima. Više o programu pročitajte ovdje.

Sve o snažnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila obnovila mnoge brakove i obitelji pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh