Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE PROGRAMA „IZGRADNJA OBITELJI”

‘Postala sam nova osoba u Kristu, i to su primijetili svi moji bližnji’ Polaznica programa „Izgradnja obitelji” svjedoči nam: Bila sam u disfunkcionalnom stanju, puna negativnosti i crnila, a sada se osjećam radosnije, vedrije, pozitivnije, blagoslovljenije... Postala sam svjesna da sam ljubljeno dijete Božje…

Foto: Pixabay, Victoria_Watercolor

 

U program „Izgradnja obitelji” uključila sam se „slučajno”, vidjevši objavu na Book.hr. Budući da sam se mogla prijaviti sama, bez supruga, odlučila sam krenuti.

U to vrijeme bila sam u disfunkcionalnom stanju, puna negativnosti i crnila. Nisam imala prevelika očekivanja i baš zato, mislim, sam dobila puno i nastavljam dobivati još više milosti i blagoslova. Već godinu dana aktivno sudjelujem te se veselim svakom novom susretu i rijetko kada propustim termin.

Najvažnije što sam naučila jest koliko je živa i djelotvorna Riječ Božja

Najvažnije što sam naučila jest koliko je živa i djelotvorna Riječ Božja, bez koje sada ne mogu zamisliti dan. Svakodnevno sam počela razmatrati Evanđelje, moliti Gospinu krunicu, intenzivnije ići na sv. Misu te prikazivati nakane. Jako puno su mi pomogli individualni razgovori s voditeljem te njihova zagovorna molitva za mene. Postala sam nova osoba u Kristu, što su primijetili i svi moji bližnji.

Jedna od ključnih stvari kojih sam postala svjesna jest važnost oprosta, ljubavi za bližnje, posebno za neprijatelje te samu sebe

Osjećam se radosnije, vedrije, pozitivnije, blagoslovljenije. Postala sam svjesna da sam ljubljeno dijete Božje, ali i da se moram mijenjati svakodnevno, da je obraćenje cjeloživotni proces te da smo pozvani na svetost. Naučila sam kako se obraniti od negativnih misli i utjecaja zloga, a jedna od ključnih stvari kojih sam postala svjesna jest važnost oprosta, ljubavi za bližnje, posebno za neprijatelje te samu sebe.

Postala sam nova osoba i kroz ovu zajednicu ulažem u nepropadljivo za vječnost, u ostvarenje sebe onako kako me Bog vidi i na tome sam silno zahvalna Kristoforima i Božjoj providnosti koja mi ih je stavila na put.

Za Book.hr svjedočila polaznica programa „Izgradnja obitelji” (puni podaci poznati redakciji)

Program „Izgradnja obitelji“ usmjeren je na rad u malim grupama kroz koje se uči kako se, kroz konkretne korake, osloboditi rana, nepraštanja, psihičkih pritisaka i slično, bilo u braku, obitelji, na poslu i ostalim odnosima. Više o programu pročitajte ovdje.

Sve o snažnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila obnovila mnoge brakove i obitelji pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh