Vijesti

IZGRADNJA POLIKLINIKE

POMOZIMO MISIONARKAMA U BENINU: ‘Nijedno dijete ne bi trebalo umrijeti’ „Bože, hvala ti na svakoj ciglici, na svakom odricanju naših dobročinitelja za one najmanje za koje se ovo gradi", mole naše misionarke

Foto: Mayeur Pascal, Unsplash

Foto: Mayeur Pascal, Unsplash

Misionarka Ivančica Fulir, časna sestra u družbi Marijinih sestara čudotvorne medaljice, na službi u Beninu, objavila je na svom Facebook profilu da im treba pomoći pri izgradnji poliklinike za liječenje djece.

„Na početku se uvijek oduševljeno krene, pa se negdje zapitaš hoćemo li stvarno uspjeti, pa onda iznenadno dođe novi zamah pa se krene dalje… Bože, hvala ti na svakoj ciglici, na svakom odricanju naših dobročinitelja za one najmanje za koje se ovo gradi. Prvi objekt zdravstvenog centra za djecu dobiva svoje obrise a mi nastavljamo i dalje… jer svaki je život vrijedan i nijedno dijete ne bi trebalo umrijeti od malarije.

Tko se želi uključiti u naš rad financijski, to može učiniti preko udruge:
Udruga za pomoć djeci Benina „Anđeosko srce“, Rim 44, 10000 Zagreb, Banka: OTP banka IBAN: HR0224070001100471904
SWIFT: OTPVHR2X Svrha uplate: Izgradnja dječje poliklinike”, navodi Ivančica.

Tko je u mogućnosti, neka se odazove na poziv. Imajte na umu kako je, možda za nas najmanja pomoć, potrebitima zapravo velika pomoć. Majka Terezija je rekla: „Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari. Ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi.”

Preporučamo knjigu „Razgovori s Majkom Terezijom – osobni portret svetice, njezina misija i velika ljubav prema Bogu” autora Renza Allegrija.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu možete kupiti ovdje. 

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh