Duhovnost

FRA IVO PAVIĆ

Molitva za oslobađanje i fizičko ozdravljenje Molimo te, Isuse, po zaslugama tvojih probodenih nogu, da ozdraviš svaki dio bolesnog tijela

Foto: lunamarina, Shutterstock

 

Molitva oslobađanja

U ime Isusa Krista, umrlog i raspetog, dvosjeklim mačem Duha Svetoga, zlatnim mačem Isusa Krista, po snazi Njegove presvete krvi, po snazi Njegova svemoćnoga Duha, po zagovoru Blažene Djevice Marije i svih svetaca, anđela, arkanđela, poništavam i lomim svako prokletstvo, urok, vradžbinu, čaranje, bajanje, magiju, praznovjerje, navezanost na pokojne i žive. Svaki ugovor, inicijaciju, lažno obećanje. Neka svaka obitelj, svi uđu u Abrahamov blagoslov, koga je Bog blagoslovio u svemu.

Sveti Mihovile, ja te molim u ime Isusa iz Nazareta, odveži one koji su svezani. Svojim mačem, kopljem, probodi sve zloduhe, i baci ih pod križ jeruzalemski da Isus s njima raspolaže.

U ime Gospodina Isusa Krista, po snazi Njegova križa, zapovijedam duhu bogopsovke i hule na Boga, duhu proklinjanja, lažne pobožnosti, klevete, ogovaranja, tračanja, horoskopa, astrologije da napuste svaku osobu koja ovo moli/sluša i da se više nikad nisu vratili. Te duhove vežem u ime Kristovo i sve ih šaljem pod noge Gospodina Isusa da Isus s njima raspolaže.

U ime Kristovo po snazi Njegovih rana, poništavam sve crne mise ako su izgovorene protiv vas i vaših obitelji. Krvi Kristova, operi nas. U ime Gospodina Isusa Krista, silom Duha Svetoga, poništavam svako prokletstvo i urok, ako je ušao putem hrane ili pića. Molimo Te, Gospodine, udijeli nam transfuziju svoje božanske krvi.

Hvala ti, Bože, hvala ti, Isuse!

 

Molitva za fizičko ozdravljenje

Položite ruke na dijelove tijela kojima je potrebno ozdravljenje

Gospodine Isuse Kriste, ja te molim da pomažeš njihove ruke. Blagoslovi ih i dodirni svojom ljubavlju.

Molimo za one s glavoboljom, migrenom, vrtoglavicom, epilepsijom. Molim te, Isuse dobri, po zaslugama svoje trnove krune na glavi, ozdravi njihove glave. Pomaži ih svojim svetim Duhom.

Dodirni one koji slabije vide, i iscijeli ih.

Molimo te, Isuse, po zaslugama tvojih probodenih nogu, da ozdraviš svaki dio bolesnog tijela.

Sve duhove bolesti, vežem u ime Kristovo i šaljem pod noge Gospodina Isusa, da Isus s njima raspolaže. Ozdravi ono što je bolesno, neka se zacijeli ono što treba biti zacijeljeno, i neka se obrate oni kojima je najpotrebnije obraćenje.

Cijelu molitvu poslušajte ovdje:

Za Book.hr priredila M. V., odabrala A. P.

Foto: Figulus

 

PREPORUKA! Knjiga „Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje” autora Johna Lorena Sandforda i Marka Sandforda.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Knjigu možete nabaviti u web-shopu naše Biblioteke Figulus.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh