Recenzije knjiga

„Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje” John Loren i Mark Sandford

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje - Recenzija knjige

O knjizi

Nema nikakve dvojbe da je svijet načet; narodi, obitelji, i pojedinci – svi redom imaju iskustvo slomljena i pala svijeta u kojemu Sotona ima svoja uporišta moći. No, vjernici trebaju postati slobodni, cjeloviti i zreli u Kristu. Kako to postići?

Odgovor daju sin i otac Sandford. U knjizi ćete naučiti kako ozdraviti čitavu osobu, u emocionalnom, tjelesnom i duhovnom smislu, te kako se djelotvorno služiti oslobođenjem i unutarnjim ozdravljenjem. Upute se temelje na biblijskoj istini te na iskustvu autorâ, koje je plod njihova dugogodišnjega bavljenja ovim službama.

Ova će knjiga hrvatskim vjernicima otvoriti mnoge, sasvim nove vidike o kršćanskome dušebrižništvu i duhovništvu. U Hrvatskoj nema ni škola ni studija koji bi poučavali svećenike ili laike o dušebrižništvu, iako je velikom broju vjernika itekako potrebna pomoć u duhovnom vodstvu ili u rješavanju duhovnih i duševnih problema.

Većina čitatelja neće imati problema povjerovati u stvarnost i istinitost onoga čime se knjiga bavi zato što će se u brojnim primjerima prepoznati sami. Mnogo nam se toga u životu ne događa „po Božjoj volji” nego smo često potrebni nutarnjeg ozdravljenja, a nerijetko i oslobođenja od demonskoga tlačenja.

S knjigom sam se, na svoj neizmjerni blagoslov, susreo prije petnaestak godina te sam većinu sadržaja i sam prihvatio te ga još uvijek koristim u svome služenju. Knjiga će mnogima pomoći da njihovo služenje potrebitima bude na Bogu ugodan način, a potrebitima na što veći blagoslov.

Knjigu preporučam svakome kršćaninu. Ako neće trebati nama osobno, uvijek ćemo susretati ljude kojima će naša saznanja biti možda jedini putokaz prema rješenju njihovih problema.

Ova će knjiga mnogim čitateljima dati sasvim novi pogled na ulogu Isusa Krista kao osobnog spasitelja i otkupitelja u našim svakodnevnim životnim situacijama te im na sasvim zdrav način otvoriti oči za stvarnost postojanja zlih duhova koji su itekako zainteresirani da nas tlače na najrazličitije načine i, iznad svega, da nas udalje od vjere u Boga, od Crkve i od vječnoga spasenja.

Josip Lončar 

Teme kojima se bavi ova knjiga:

– Može li kršćanin biti pod đavolskim utjecajem
– Suradnja između unutarnjeg ozdravljenja i oslobođenj
– Ozdravljenje i oslobođenje od okultizma i kultova
– Vrste i funkcije zloduha
– Kada ni unutarnje ozdravljenje ni oslobođenje nisu primjereni
– …

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, potražite “Ocjena knjige” na dnu članka. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Osnovne informacije

Naslov: Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje
Podnaslov: Oslobođenje od štetnih misli i osjećaja
Autori: John Loren i Mark Sandford
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2016. (II. izdanje)
*I. izdanje: 2014.
Broj stranica: 512
Uvez: meki
Veličina knjige: 13,6 x 20,4 cm

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh