Aktualnosti

POVODOM MAJČINA DANA

Podržite Marijine obroke i akciju ‘Majci za ljubav’ Za ljubav mami, gladne nahrani!

Foto: Nienke Burgers, Unsplash

Foto: Nienke Burgers, Unsplash

 

Humanitarna organizacija Marijini obroci Hrvatska pokrenula je kampanju „Majci za ljubav”. Kampanja traje do 12. svibnja do kada se odabirom personalizirane čestitke u ime majke mogu osigurati obroci za jedno ili više djece u najsiromašnijim zemljama svijeta.

„Neka ovog Majčinog dana ljubav vaše majke dopre sve do druge strane svijeta, te se nastani u srcu gladnog djeteta i njegove majke koja nije u mogućnosti svome djetetu pružiti niti ono najosnovnije. Donacijom pomažete osigurati školske obroke u 30 školskih kuhinja u Beninu, Malaviju, Zambiji i Ekvadoru gdje zajedno hranimo više od 21.000 djece. Tako pomažete da zajedno nahranimo sljedeće gladno dijete koje čeka svoj red na Marijine obroke”, poručuju iz Marijinih obroka.

Tijekom kampanje na društveinm mrežama Marijinih obroka pronađite recepte poznatih hrvatskih kuharica kao i zanimljive priče majki volonterki Marijinih obroka u Hrvatskoj kao i u programskim zemljama.

Čestitku i/ili dar moguće je naručiti na internetskoj stranici Marijinih obroka ili ju preuzeti u jednom od Info centara u Zagrebu, Slavonskom Brodu ili Splitu. U ponudi su i drugi prigodni darovi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijini Obroci (@marysmealscro)

„Majčina ljubav je nezamjenjiva, a darujući samo 22 eura jednom djetetu možemo pružiti ljubav u obliku obroka tijekom cijele školske godine”, podsjećaju iz Marijinih obroka.

Naručene čestitke šalju e-mailom, poštom do 8. svibnja 2024. ili ih možete osobno preuzeti u Info centrima Marijinih obroka na adresama:

Ilica 29, Zagreb

Kralja Petra Krešimira IV. br. 2, Slavonski Brod

Ulica slobode 24., Split

Prošle godine nahranili 86 000 gladne djece

Marijini obroci Hrvatska od 2009. do danas, zahvaljujući dobroti podupiratelja iz Hrvatske, imaju otvorenih 30 školskih kuhinja: šest u Malaviju, 18 u Zambiji, pet u Beninu i jednu u Ekvadoru. U prošloj su godini nahranili više od 86 000 gladne djece.

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh