Preporučamo

TEČAJ ZA MLADE „LJUBAV I POŠTOVANJE“

Želiš obnoviti ili spasiti vezu, kvalitetno se pripremiti za brak ili si tek krenuo/krenula u bračne vode? Tečaj Ljubav i poštovanje kreće s novim grupama za mlade, zaručnike, mlade bračne parove i samce. Počinjemo u listopadu 2021. Možete sudjelovati uživo (Zagreb) ili online (Zoom aplikacija)

Foto: Shutterstock

Što kada komunikacija u vezi ili braku nije dovoljna? Tako je, primjerice i kod mog muža i mene, oboje znamo komunicirati, oboje znamo naći problem, izreći ga. No, što dalje? Shvaćamo da razvijena komunikacija nije jedino što je potrebno u braku… Ili što kada uopće ne znamo komunicirati kako treba?

Svi smo čuli za poruku ljubavi i poštovanja, mnogo smo puta čuli taj dio iz Poslanice Efežanima. Pavao ovdje poziva žene da budu pokorne, a muževe da ljube svoje žene, no što ako tu Božju riječ ne znamo primijeniti u svoj život? Što ako ne znamo kako ženi pokazati ljubav, a mužu poštovanje? Ili, što ako mislim da se ja jedini/jedina trudim, a da druga strana to ne primjećuje niti pokazuje ikakav trud?

Poruka ljubavi i poštovanja donosi blagoslov i promjene u živote, brakove, obitelji. U tečaju Ljubav i poštovanje učimo primijeniti tu poruku u svoje živote. Kroz poučna predavanja, dijeljenje iskustava, konkretne primjere, domaće zadaće učimo kako poštovati svoga partnera, kako ljubiti svoju partnericu.

Tečaj Ljubav i poštovanje kreće s novim grupama za mlade, zaručnike, mlade bračne parove i samce. Počinjemo u listopadu 2021., a tečaj sadrži 8 lekcija.

Možete sudjelovati uživo (Zagreb) ili online (Zoom aplikacija).

Detaljnije o svemu saznajte ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Voditelji tečaja su Mihaela i Matej Halužan, mladi bračni par.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh