Brak i odnosi

MALE GRUPE (TEČAJ)

Tečaj „Ljubav i poštovanje“ izvrsna je priprema za brak Nemojte ponoviti pogrešku mnogih parova i ući u brak bez znanja o nekim temeljnim stvarima u odnosima. Unaprijed naučite što je Vašem partneru važno, zašto funkcionira na taj način, te kako možete postaviti snažne temelje za brak i podizanje obitelji u budućnosti…

Izvrsna priprema za brak

Mnogi bračni partneri, koji su upoznali jednostavan i snažan princip ljubavi i poštovanja, svjedoče da bi bili pošteđeni mnogih nesuglasica, svađa, muka te teških i ružnih situacija u braku, da su samo ranije spoznali razlike u funkcioniranju između muškaraca i žena.

Brojni parovi također svjedoče da su pomoću malih grupa i seminara, slijedeći i primjenjujući jednostavnu, ali nevjerojatno snažnu poruku ljubavi i poštovanja, doživjeli potpuni preokret u svom  braku i snažno ga učvrstili, dok je nekim parovima tečaj doslovno spasio brak.

Nemojte ponoviti pogrešku mnogih parova i ući u brak bez znanja o nekim temeljnim stvarima u odnosima. Unaprijed naučite što je Vašem partneru važno, zašto funkcionira na taj način, te kako možete postaviti snažne temelje za brak i podizanje obitelji u budućnosti. Sudjelujući na tečaju spoznat ćete koliko je njegova temeljna poruka jednostavna, a izuzetno učinkovita.

Tečaj je izvrsna i iznimno korisna priprema za brak.

Male grupe

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Muškarac i žena, mladić i djevojka jednako su vrijedni, ali nisu isti. Često pokušavamo pridobiti ili zadržati osobu tako da joj uskraćujemo ono što joj je najpotrebnije jer smatramo da ćemo onda dobiti njezinu pažnju i da će se sve „srediti”, no tako radimo veliku grešku.

Pitanje za muškarce: Što ako vas vaša partnerica želi poštovati, ali vam to ne može pružiti jer se osjeća nevoljeno?

Pitanje za žene: Što ako vas vaš partner želi ljubiti, ali to ne može jer ne osjeća da ga poštujete?

Što ćete naučiti u malim grupama?

U malim grupama pojedini će polaznik:

– saznati temeljne potrebe osobe s kojom je u vezi

– shvatiti zašto njegov partner u određenim situacijama reagira na određeni način

– doznati kako partneru iskazati ljubav i poštovanje

– shvatiti da se uskraćivanjem potreba drugoga niša ne postiže

– naučiti kako prepoznati pravu osobu.

Kratki pregled sadržaja tečaja možete pogledati ovdje.

Što ako jedno od nas dvoje ne želi raditi na našoj vezi?

No, možda se pitaš, što ako jedno od nas dvoje ne želi raditi na našoj vezi, a ne znamo kako dalje?! Ne brini! Više o tome možeš pročitati ovdje.

Kako se prijaviti i modeli Tečaja

Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate i modelima možete  saznati ovdje, a prijaviti se preko obrasca ovdje.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na:[email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Autor: Danijel Katanović, Book.hr

Najčitanije

Na vrh