Brak i odnosi

MALE GRUPE (TEČAJ)

Tečaj „Ljubav i poštovanje“ izvrsna je priprema za brak Nemojte ponoviti pogrešku mnogih parova i ući u brak bez znanja o nekim temeljnim stvarima u odnosima. Unaprijed naučite što je Vašem partneru važno, zašto funkcionira na taj način, te kako možete postaviti snažne temelje za brak i podizanje obitelji u budućnosti…

Ljubav i poštovanje prije braka

Izvrsna priprema za brak

Mnogi bračni partneri, koji su upoznali jednostavan i snažan princip ljubavi i poštovanja, svjedoče da bi bili pošteđeni mnogih nesuglasica, svađa, muka te teških i ružnih situacija u braku, da su samo ranije spoznali razlike u funkcioniranju između muškaraca i žena.


Brojni parovi također svjedoče da su pomoću malih grupa i seminara, slijedeći i primjenjujući jednostavnu, ali nevjerojatno snažnu poruku ljubavi i poštovanja, doživjeli potpuni preokret u svom  braku i snažno ga učvrstili, dok je nekim parovima tečaj doslovno spasio brak.

Nemojte ponoviti pogrešku mnogih parova i ući u brak bez znanja o nekim temeljnim stvarima u odnosima. Unaprijed naučite što je Vašem partneru važno, zašto funkcionira na taj način, te kako možete postaviti snažne temelje za brak i podizanje obitelji u budućnosti. Sudjelujući na tečaju spoznat ćete koliko je njegova temeljna poruka jednostavna, a izuzetno učinkovita.

Tečaj je izvrsna i iznimno korisna priprema za brak.

Male grupe

Male grupe (tečajevi) izvrstan su „alat” koji nam pomaže da shvatimo, razumijemo te pronađemo idealnu osobu za sebe; da svome partneru postanemo „idealna” osoba ili da istu ne izgubimo. Muškarac i žena, mladić i djevojka jednako su vrijedni, ali nisu isti. Često pokušavamo pridobiti ili zadržati osobu tako da joj uskraćujemo ono što joj je najpotrebnije jer smatramo da ćemo onda dobiti njezinu pažnju i da će se sve „srediti”, no tako radimo veliku grešku.

Pitanje za muškarce: Što ako vas vaša partnerica želi poštovati, ali vam to ne može pružiti jer se osjeća nevoljeno?

Pitanje za žene: Što ako vas vaš partner želi ljubiti, ali to ne može jer ne osjeća da ga poštujete?

Što ćete naučiti u malim grupama?

U malim grupama pojedini će polaznik:

– saznati temeljne potrebe osobe s kojom je u vezi

– shvatiti zašto njegov partner u određenim situacijama reagira na određeni način

– doznati kako partneru iskazati ljubav i poštovanje

– shvatiti da se uskraćivanjem potreba drugoga niša ne postiže

– naučiti kako prepoznati pravu osobu.

Kratki pregled sadržaja tečaja možete pogledati ovdje.

Kako se prijaviti i modeli Tečaja

Detaljnije o samom principu tečaja, što njime dobivate i modelima možete  saznati ovdje.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti e-mailom na:[email protected] ili na broj: 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Autor: Danijel Katanović, Book.hr

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh