Duhovna glazba

SESTRA IVANČICA FULIR

VIDEO ‘Kada Afrika iz zahvalnosti Hrvatima i dragom Bogu zapjeva: ‘Kao Marija…’ Samo Tebi, Isuse, da se klanjam. Samo Tebi predam sve!

https://unsplash.com/@fiertedecactus

Foto: Fierté De Cactus. Unsplash

Časna sestra u družbi Marijinih sestara čudotvorne medaljice Ivančica Fulir nalazi se u Beninu. Ova misionarka je na službi u zapadnoj Africi kao jedina misionarka iz zagrebačke nadbiskupije. U Benin je Družba Marijinih sestara došla prije 35 godina i djeluje u šest različitih zajednica. Marijine sestre vode i dva sirotišta gdje pomažu siromašnoj i napuštenoj djeci.

Putem Facebooka podijelila je: “Kada Afrika iz zahvalnosti Hrvatima i dragom Bogu zapjeva: Kao Marija…”, napisala je.

Poslušajte:

Marijini obroci u pet škola svaki dan osiguravaju obrok za 3 500 djece. A rad Marijinih obroka u Beninu koordiniraju Marijine sestre čudotvorne medaljice. I to sve zahvaljujući hrvatskim donatorima.

Podržite i vi rad Marijinih obroka jer sa samo 22 € jednom djetetu možete osigurali školske obroke tijekom cijele školske godine. Više o tome pogledajte ovdje.

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh