Brak i odnosi

PROJEKT - „DESET PRAVEDNIKA“

Budi dio vizije za obnovu brakova i obitelji u Hrvatskoj! Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se pokrenuti i početi moliti za svoj brak i svoju obitelj, te za spasenje drugih. Odlučimo se i krenimo zajedno!

Foto: Shutterstock


Tvoja molitva, tvoj vapaj, tvoje srce – izranjeno, tužno, možda i obeshrabreno ovoga trenutka, silno je vrijedno i bitno, gdje god se nalazio i kakva god je trenutna situacija u tvome braku i/ili tvojoj obitelji. Bog te želi susresti upravo tu i želi da mu dođeš baš takav/takva, jer te treba i želi obnoviti tebe, tvoj brak, ali i brakove i obitelji u Hrvatskoj.

Od svibnja 2018. do danas pokrenuli smo nekoliko programa kojima nastojimo obnoviti brakove i obitelji u Hrvatskoj. Silno smo zahvalni Bogu na svim prekrasnim plodovima i mnogim svjedočanstvima, jer Bog vidi svaku našu žrtvu, no potrebe su velike i samo zajedno možemo uspjeti! „Žetva je velika, a radnika je malo“ (Lk 10,2).

„Posljednja bitka između Gospodina i kraljevstva Sotone bit će za brak i obitelj. Ali, ne bojte se! Tkogod radi na očuvanju svetosti braka i obitelji uvijek će, na sve načine imati protivnika, jer to je odlučno pitanje.“ Sestra Lucia dos Santos

Zato – odvaži se, odluči se, pokreni se, postani „radnik“ plana za obnovu Hrvatske, takav kakav jesi, jer „On je došao radi grešnika“ (Mk 2,17) i „obasjat će te Krist“ (Ef 5,14) još snažnije u tvome braku i obitelji!

Želiš li to? Imaš li pola sata tjedno za svoj brak, svoju obitelj, a onda i obnovu Hrvatske? Želiš li biti dio nečeg velikog, jer sve kreće od nas samih? Ne od vlade, ne od optužbi da je situacija ovakva ili onakva, da je supružnik drugačiji… Ne, upravo od mene!

Vjerojatno se pitaš – kako?

Uključi se u program „Deset pravednika“ (Post 18, 20-32), odnosno – priključi se onima koji će svakoga ponedjeljka doći pred Gospodina pola sata u molitvi (naš prijedlog kako moliti, detaljno po koracima možeš pogledati ili preuzeti ovdje)  i prikazati Svetu Misu na nakanu obnove svoga braka i obitelji, ali i izgradnje i obnove brakova i obitelji u Hrvatskoj!

Umnoži talente, sakupi dodatno „blago“ za nebo i pozovi i potakni i druge. Dovoljno je da ovo podijeliš barem svojim prijateljima!

Za projekt se ne trebate nigdje posebno prijavljivati, ali Vas potičeno da se odlučite na tu “žrtvu” i rezervirate si vrijeme, stavite podsjetnik i budete ponedjeljkom uz sve one koji mole, a molimo između ostalog jedni za druge koji smo dio ovog projekta.

Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se pokrenuti i početi moliti za svoj brak i svoju obitelj te za spasenje drugih. Odlučimo se i krenimo zajedno!

Budi i ti dio naše vizije za obnovu Hrvatske

Mi molimo s vama i za vas, te Vam želimo pomoći u izgradnji vaše obitelji!

Uz program „Deset pravednika“, ranije smo pokrenuli „5 minuta za moj brak, vezu, obitelj“, „15-dnevni plan za brak i obitelj“, „Aninu djecu“ gdje molimo i zagovaramo parove željne djece, pokrenuli smo tjedne radionice gdje smo podrška svima onima koji se bore s ranama i nepraštanjem – „Izgradnja obitelji“, godišnje susrete svih polaznika naših programa i obnova bračnih zavjeta u svetištu MB Remetske Zadrži smjer“, te naravno male grupe „Ljubav i poštovanje“.

Naša misija je jasna – potrebna nam je obnova naših brakova i obitelji! 🙏

Primamo pozive iz mnogih dijelova Hrvatske da organiziramo tečajeve, radionice, individualna savjetovanja i pomoć. Nažalost, sami i uz redovan posao ne možemo sve uspjeti, iako nam je to silno na srcu.

Zato vas pozivamo da kroz ovaj projekt podržite i naše programe molitveno, prikazivanjem Misa, donacijom ili već kako vam je na srcu, da Gospodin providi i otvori put, da uz nas podigne nove parove voditelje, da providi sredstva za puno radno vrijeme kako bismo doprijeli do što više obitelji i spasili što više brakova, a samim time i budućnost Hrvatske.

Za sve vas koji nas na bilo koji način podržavate, svaki se tjedan služi Sveta Misa na vaše nakane i nakane vaše obitelji, te ste konstantno uključeni u naše molitve.

Želite donacijom podržati našu misiju, te i na taj naćin biti dio vizije za obnovu Hrvatske?

Ukoliko nas možete i želite podržite i financijski, s onim što vam je na srcu (jer Gospodin voli veselog darivatelja 😊), svoju donaciju možete uplatiti na:

Društvo Kristofori

Rečko polje 153, Koprivnica

Model: 99

Opis: Donacija

IBAN: HR 8724020061500066020 (SWIFT/BIC: ESBCHR22).

Paypal

Društvo Kristofori ili [email protected]

Neka vam Gospodin uzvrati stostruko! 😊

I ne zaboravi proslijediti dalje!

Ivana i Danijel (više o nama), voditelji

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh