Brak i odnosi

ZADRŽI SMJER 2019.

TEČAJ „LJUBAV I POŠTOVANJEˮ Prvi zajednički susret i Misa polaznika! o. Antonio Čirko: „Ovo je iznimno vrijedan programˮ

Svetište Majke Božje Remetske

U petak, 8. studenog 2019. polaznici malih grupa „Ljubav i poštovanje“ u Hrvatskoj sudjelovali su na prvoj zajedničkoj Svetoj Misi i susretu uz geslo „ZADRŽI SMJER 2019.“ Svetu Misu je predvodio o. Antonio Čirko u marijanskom svetištu u Remetama, a tom su prigodom bračni parovi obnovili bračne zavjete.

Župnik je u propovijedi istaknuo vrijednost ovog programa te je svim bračnim partnerima zaželio da naučene vrijednosti dalje učvršćuju, produbljuju svoje bračno zajedništvo i ustraju u sakramentalnom životu.

Vjerujemo da nitko tko je prošao ovaj program nije ostao isti.

Nakon programa u crkvi, susret polaznika Tečaja – bračnih parova te polaznika bez partnera – nastavio se u velikoj dvorani župe. Kratki popratni program animirali su bračni par Danijel i Ivana Katanović, roditelji četvero djece i voditelji Tečaja.

„Vjerujemo da nitko tko je prošao ovaj program nije ostao isti. Tu smo kako bismo započeli jednu lijepu tradiciju i ‘zadržali smjer’, da bismo i nakon Tečaja ostali u kontaktu. Radujemo se vašim svjedočanstvima i drago nam je da smo zajedno potvrdili snagu komunikacije“, naglasila je Ivana.

„Sve vas koji želite i dalje biti s nama u kontaktu pozivamo da se, preko interneta, prijavite na „15-dnevni plan za brak ili vezu“, te na „5 minuta za brak, vezu i obitelj“, koji će nas svakodnevno – kroz dnevnu molitvu i poticaj – poticati i hrabriti da ne odustanemo od odluke da u supružniku gledamo živog Krista“, dodao je Danijel Katanović zaključivši da će se program i dalje razvijati kroz iduće generacije.

Iskustva i svjedočanstva polaznika Tečaja u Hrvatskoj možete pogledati ovdje, dok o samom tečaju detaljnije možete saznati ovdje ili na e-mail adresi [email protected] te na broju mobitela 095/197-9925.

Od svibnja 2018. do danas Tečaj je prošlo 149 polaznika u četiri grada u Hrvatskoj.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh