Ljubav i poštovanje

TEČAJ 'LJUBAV I POŠTOVANJE'

Mojih pet minuta za brak, vezu, obitelj: Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se aktivirati Posljednja bitka vodit će se za brak i obitelj (Sestra Lucia dos Santos)

Mojih pet minuta za brak, vezu, obitelj

Foto: Shutterstock


 

Sestra Lucia dos Santos prije svoje smrti pretkazala je da će posljednja bitka između Žene i Zmije biti bitka za brak i obitelj. U pismu upućenom kardinalu Carlu Caffarru između ostalog je napisala: „Posljednja bitka između Gospodina i kraljevstva Sotone bit će za brak i obitelj. Ali, ne bojte se! Tkogod radi na očuvanju svetosti braka i obitelji uvijek će, na sve načine imati protivnika, jer to je odlučno pitanje.

Upravo zato pokrenuli smo i male grupe koje nakon godine dana imaju odlične rezultate i pokazale su se kao izvrsno „oružje“ za borbu i…

„Oružje“ za bitku

Gledajući sve što se oko nas i u našim obiteljima događa, može se primijetiti da je bitka itekako počela i da si to moramo posvijestiti. Prorok Hošea (4, 6) je rekao: „Moj narod gine; nema znanja.“ Upravo zato pokrenuli smo i male grupe koje nakon godine dana imaju odlične rezultate i pokazale su se kao izvrsno „oružje“ za borbu i temelj za stjecanje znanja potrebnih da bi naši brakovi očvrsnuli i „oživjeli“, a samim time i obitelji.  No, želimo s vama budno bdjeti i poticati vas da ustrajete svaki dan.

Jedna od najvećih bitki koju moramo dobiti jest bitka s nedostatkom vremena. Tu smo često silno prevareni…

Želim li odvojiti pet minuta dnevno za svoj brak, vezu, obitelj?

Jedna od najvećih bitki koju moramo dobiti jest bitka s nedostatkom vremena. Tu smo često silno prevareni, a da toga uopće nismo svjesni (Hoš 4,6). Zato vas potičemo da donesete odluku – odredite vrijeme u danu i provedite barem pet minuta dnevno u molitvi za svoj brak, vezu ili obitelj (budućeg supružnika i obitelj). Ako se ne odlučimo i ne odredimo vrijeme za molitvu, najvjerojatnije to nećemo ni učiniti, iako smo prije toga čvrsto odlučili da ćemo taj dan moliti.

Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se aktivirati i početi moliti za svoj brak i obitelj

Kratka dnevna molitva i poticaj

Na Facebooku i Instagramu (stranica „Ljubav i poštovanje“) svaki dan objavljujemo kratku molitvu i poticaj koji vam može poslužiti kao izvrsno „oružje“ za obranu vaše obitelji i za vaše osobno posvećenje. Svakodnevna molitva temelji se na dnevnom Evanđelju a za nju vam treba oko dvije minute. Svakoga vas dana, također, potičemo na djela ljubavi i poštovanja. Za sve to treba vam svega pet minuta. Potičemo vas, naravno, da odvojite i koju minutu više za sebe i svoju obitelj.

Sami odlučujemo hoćemo li živjeti u razočaranju, optuživanju, nezadovoljstvu – ili ćemo se aktivirati i početi moliti za svoj brak i obitelj. Odlučimo se i krenimo zajedno.

Ovdje se možete prijaviti ako želite svakodnevnu molitvu i poticaj primati na e-mail adresu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
1 Comment

1 Comment

  1. Božo Šime

    4. srpnja 2019. at 18:47

    Prijateljski prijatelji, moje ime je Sunčana Tomislav. Ja sam iz Šibenika. Kasnije sam se preselila u Liverpool. Nije bilo komunikacije između nas. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da ih pustim, zaboravim na brak i nastavim sa svojim životom. Nisam htio oženiti nekoga drugoga jer duboko u sebi još uvijek volim svoga muža. Bio sam toliko bolan i zbunjen, sve dok nisam čitao svjedočanstvo na internetu o tome kako je Drigbinovia ujedinila slomljeni brak uz pomoć svojih ljubavnih čarolija. Nastavio sam čitati mnoga svjedočanstva o tome kako je pomogao zaustaviti razvod i vratiti im narodne bivše ljubavnike, a moja je vjera obnovljena. Moram odmah kontaktirati Drigbinoviju, nekoliko minuta kasnije, odgovorio mi je i dao mi upute što da radim, nakon što sam se sastao s potrebnim zahtjevom, 2 dana kasnije nakon što je izgovorio čaroliju, uspostavljena je komunikacija između mene i mog muža. On zapravo koljena moleći me da zaboravim i oprostim mu. Moj odnos je sada ravnoteža i moj muž me je volio svaki dan iz dana u dan. Njegova čarolija činila su čuda i naš je odnos sada jači nego prije i ništa nas više ne može odvojiti. Posjetio sam mnoge web stranice tražeći pomoć, izgledalo je beznadno, sve dok nisam došla u kontakt s Drigbinovijom pravim muškarcem, koji mi je pomogao vratiti moj slomljeni brak. Ako imate sličan problem u vašem braku, želite da vas muž ili žena ponovno vole, imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate bilo kakav izazov u vašem odnosu. Drigbinovia čarolija je rješenje i odgovor na vaš problem, kontaktirajte ga danas putem e-pošte. [email protected], možete ga nazvati ili dodati na Whats-app: +2348144480786 i podijeliti prekrasno svjedočanstvo poput mene

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh