Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO POLAZNICE TEČAJA

Ovaj tečaj mi je otkrio istinu o braku Kako sam učila o braku samo iz primjera okoline, godinama sam vjerovala u laži, zbog kojih sam se ili mirila s nečim lošim ili bila frustrirana

Foto: Shutterstock

Ovaj tečaj mi je otkrio istinu o braku. Što brak uistinu jest. Kako sam učila o njemu samo iz primjera okoline, godinama sam vjerovala u laži, zbog kojih sam se ili mirila s nečim lošim ili bila frustrirana jer nešto nije idealno kao u romantičnim filmovima.

Sada znam da su ljubav i poštovanje alati za vječnost moga supruga i mene. Sada znam da se narušeno i porušeno može iznova izgraditi jer Gospodin daje sve novo. Već vidim plodove jer suprug i ja rješavamo probleme znajući da u isto vrijeme možemo oboje biti u pravu. Ta činjenica nam skraćuje ludi krug koji nekad zavrtimo.

Slava Isusu!

– – – – – – – – – – – – – – –

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh