Najave

8. i 9. TRAVNJA

Naučite krunicu moliti srcem! Prijavi se na tečaj u Rijeci Ako želiš naučiti moliti molitvu koja je jedno od najsnažnijih duhovnih oružja na zemlji, prijavi se na Tečaj razmatranja krunice! Najavljujemo sljedeći - u Rijeci

Foto: Unsplash, James Coleman

 

Društvo za promicanje kršćanskih vrednota – Kristofori organizira brojne molitvene programe, za sve koji žele rasti u kršćanskoj zrelosti i bolje upoznati svoju vjeru. Jedan od njih je i Tečaj razmatranja krunice – moćne i čudesne molitve za koju možemo reći da zapravo predstavlja sažetak Evanđelja.

Termin

Najavljujemo dvodnevni tečaj u Rijeci, na adresi: Marina Kontuša 11 (blizina KBC Sušak/igralište NK Orijent), 8. i 9. travnja, prema rasporedu:

Petak: 16.30 – 21.00 sat

Subota: 8.oo – 13.oo sati

Prijava

Ako želiš naučiti moliti molitvu krunice, za koju je sveti Franjo Saleški rekao da je „najbolji način za molitvu“, javi se voditelju Tečaja razmatranja krunice Nediljku Jelčiću, e-mailom ([email protected]) ili telefonom (098 195 0275) i prijavi se.

Neka od svjedočanstava polaznika tečaja možete pročitati ovdje i ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh