Najave

ZMIR POZIVA NA SEMINAR

Seminar u Zagrebu: ‘Da vaša radost bude potpuna’ Prvi ovakav seminar, koji je vodio blagopokojni Utemeljitelj zajednice Molitva i riječ, msgr. Tomislav Ivančić, održan je po zamolbi kardinala Franje Kuharića, godine 1979., u mjesecu rujnu na Mariji Bistrici. Uz četrdesetak svećenika, tada je sudjelovao i sam kardinal.

Foto: Katherine Hanlon, Unsplash

Foto: Katherine Hanlon, Unsplash

 

U Zagrebu, u Savskoj ulici, u prostorijama „Movie puba“, ovog vikenda održat će se seminar nove evangelizacije zajednice Molitva i Riječ. Geslo seminara je: „Da vaša radost bude potpuna“.

Voditelji seminara bit će: Tomislav Brejar, Marina Peterlin i Vesna Žarko.

Seminar nastao na temelju rada i potreba u hrvatskoj Crkvi

Ovakav seminar je autohtoni model. Nastao je na temelju rada i potreba u hrvatskoj Crkvi, kao i iz osluškivanja poticaja iz sveopće Crkve. Prvi ovakav seminar, koji je vodio blagopokojni Utemeljitelj zajednice Molitva i riječ, msgr. Tomislav Ivančić, održan je po zamolbi kardinala Franje Kuharića, godine 1979., u mjesecu rujnu na Mariji Bistrici. Uz četrdesetak svećenika, tada je sudjelovao i sam kardinal.

Utemeljitelj Zajednice, poticao je vjernike laike na izlazak u svijet, među one koji možda nikada ne bi došli u Crkvu, a kako bi danas papa Franjo rekao: „ Ići na rubove društva.“

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh