Duhovnost

RAZARANJE MORALNIH GRANICA U UMU I SRCU

Kako Sotona koristi ljudsku spolnost da bi nas udaljio od Boga „Uz bitku za sam um, uporišta s područja spolnosti Sotonin su najveći plan za uništenje čovječanstva….“

Kako Sotona koristi ljudsku spolnost da bi nas udaljio od Boga

Uz bitku za sam um, uporišta s područja spolnosti Sotonin su najveći plan za uništenje čovječanstva. U prošlome smo poglavlju objasnili zašto. Razmotrimo sada razmjere toga Sotonina plana.


Sotonin skriveni cilj

Nakon doba prosvjetiteljstva, za vrijeme prave eksplozije sve većih saznanja i tehnologije u ova protekla dva stoljeća, Sotona je oružje ljudskoga ponosa znanošću, okrenuo protiv Biblije. Nastojao ju je uništiti pod krinkom takozvane „više i niže kritike“ (Biblija je, međutim, izdržala sve napade te i dalje zbunjuje znanstvenike svojom nevjerojatnom točnošću i važnošću). Sotonin je skriveni cilj pritom bio uništiti vjerovanje u apsolutnu objavu. Ako samo uspije potkopati vjerovanje u Bibliju kao objavljenu Božju riječ, i vječnu će se istinitost Deset zapovijedi moći prikazati važećom samo za to doba, i pukim ljudskim razmišljanjem.

„Samo je nebo granica!“

Tada će Sotona moći odijeliti ljudski um od sigurna sidrišta i svih drugih svetopisamskih istina. To će opet za posljedicu imati razaranje svetoga straha Božjeg te će čovječanstvo biti lišeno samih temelja bogobojazne savjesti. Nakon toga, „samo je nebo granica“! Čak ni u Crkvi ljudi nikada nisu bili odveć ćudoredni, budući da je naša tjelesnost to što jest. Međutim, prethodne je naraštaje ipak do stanovite mjere resio strah Božji, kao i osjećaj da su Božji zakoni apsolutni.

Razaranje granica u srcima i umovima

Navedene su granice u srcima i umovima današnjega naraštaja u potpunosti razorene. Naklapajući naduvene ispraznosti, požudama putenim, razvratnostima mame one što netom odbjegoše od onih koji žive u zabludi. Obećavaju im slobodu, a sami su robovi pokvarenosti. Jer svatko robuje onomu tko ga svlada. Doista, pošto su po spoznaji Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista odbjegli od prljavština svijeta, ako se opet u njih upleću i daju se svladati, ovo im je potonje gore od onoga prvoga. (2 Pt 2,18–20)

Ulomak iz knjige Johna Lorena Standforda i Marka Standforda Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje. Više o knjizi možete saznati OVDJE. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

O knjizi „Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje“

Nema nikakve dvojbe da je svijet načet; narodi, obitelji, i pojedinci – svi redom imaju iskustvo slomljena i pala svijeta u kojemu Sotona ima svoja uporišta moći. No, vjernici trebaju postati slobodni, cjeloviti i zreli u Kristu. Kako to postići?

Odgovor daju sin i otac Sandford. U knjizi ćete naučiti kako ozdraviti čitavu osobu, u emocionalnom, tjelesnom i duhovnom smislu, te kako se djelotvorno služiti oslobođenjem i unutarnjim ozdravljenjem. Upute se temelje na biblijskoj istini te na iskustvu autorâ, koje je plod njihova dugogodišnjega bavljenja ovim službama.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Ako naručujete iz Hrvatske, kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako naručujete iz inozemstva, kliknite na gumb „Kupi knjigu iz inozemstva”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh