Duhovna glazba

DOM MOLITVE SLAVONSKI BROD

VIDEO Tebi pripada sva slava Imala je snažan osjećaj kako je jako važno zajedno slaviti Gospodina otvorenog srca, jer tada naš Otac na nebu vrlo rado spušta milosti i blagoslove na svoje kćeri i sinove

Foto: Dom molitve Slavonski Brod

Foto: Dom molitve Slavonski Brod

 

Pjesma  „Tebi pripada sva slava” nastala je 2021. godine u molitvenoj sobi Doma molitve Slavonski Brod tijekom meditativnog slavljenja naše Marije Pešorde.

jako je važno zajedno slaviti Gospodina otvorenog srca

„Marija je došla pred Gospodina sa željom da joj da slavljeničku pjesmu kojom bismo ga slavili u zajedništvu. Nedugo nakon toga dobila je nadahnuće da napiše pjesmu. Imala je snažan osjećaj kako je jako važno zajedno slaviti Gospodina otvorenog srca, jer tada naš Otac na nebu vrlo rado spušta milosti i blagoslove na svoje kćeri i sinove.

Spot je snimao Jerko Abičić (Metanoya – Sound & Video recording studio), a sniman je na tri lokacije: u molitvenoj sobi gdje je pjesma i nastala, u župnoj dvorani Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju gdje se održavaju evangelizacijski susreti u organizaciji Doma molitve i na godišnjem „VATRA” seminaru Doma molitve.

zajedničko slavljenje

Spotom se želi prikazati ono što je Marija osjetila u srcu kada je pisala pjesmu, a to je zajedničko slavljenje. Međutim, početak spota prikazuje slavljenje samo jedne osobe u molitvenoj sobi nakon čega dolazi do postupnog povećanja broja ljudi koji slave Gospodina. Spot zapravo prati viziju Doma molitve gdje želimo s drugima dijeliti ono što nam Gospodin daje u osobnoj molitvi i susretu s njim u molitvenoj sobi. Tako se ono što se događa u tišini i osobnom susretu s Gospodinom prelijeva na cijelu Crkvu i društvo.

Od srca zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u snimanju spota, kao i župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju na ustupanju prostora za snimanje spota.

Za aranžman, mix i mastering zaslužan je Alen Valinčić koji je svirao i klavijature. Benedikt Berić svirao je bubnjeve, Bruno Kudrić bas gitaru, a Sebastijan Pešorda svirao je akustičnu i električnu gitaru. Lead vokali su Marija i Sebastijan Pešorda, a back vokali članovi slavljeničkog tima Doma molitve Slavonski Brod.

Nadamo se kako će ova pjesma uvesti mnoge u zajedničko slavljenje našeg dobrog nebeskog Oca”, navode iz Doma molitve Slavonski Brod.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh