Svjedočanstva

IZ KNJIGE "SVETA MISA, NAJSVETIJI DOGAĐAJ NA SVIJETU"

JOSIP LONČAR Nedavno sam shvatio da u srcu osuđujem određene pojedince… Prikazao sam Svetu Misu na nakanu da mi Gospodin oprosti i dâ mi novo srce za te ljude

JOSIP LONČAR: Nedavno sam shvatio da u srcu osuđujem određene pojedince...

Foto: Unsplash, Anna Hecker 

 

Nedavno sam shvatio da u srcu osuđujem određene pojedince, da ih prečesto spominjem i da to Isusu nije drago. Prikazao sam Svetu Misu na nakanu da mi Gospodin oprosti i dâ mi novo srce za te ljude.

U vrijeme prikazanja darova odjednom sam se u viziji našao na nebu i tada sam neke od tih pojedinaca ugledao na višoj poziciji od sebe, s većim dostojanstvom od mojega – bliže Bogu

U vrijeme prikazanja darova odjednom sam se u viziji našao na nebu i tada sam neke od tih pojedinaca ugledao na višoj poziciji od sebe, s većim dostojanstvom od mojega – bliže Bogu. Promatrajući ih, osjećao sam duboku radost zbog njih. U meni nije bilo ni trunke zavisti ili ljubomore. Dapače, čak sam bio ispunjen radošću i poštovanjem prema onima koji su postigli bolju poziciju u vječnom Božjem kraljevstvu.

Ta kratka vizija učinila je mnogo dobroga za moj duhovni rast i, konačno, promijenila moj stav o tim ljudima

U nebu svi znaju da je njihova vječna pozicija dosuđena potpuno pravedno i zbog toga nitko nikome ne zavidi. Ta kratka vizija učinila je mnogo dobroga za moj duhovni rast i, konačno, promijenila moj stav o tim ljudima. Tijekom vizije sam jasno znao da sam u nebu, no od neba mi je bilo otkriveno samo onoliko koliko je bilo potrebno za uslišanje moje misne nakane.

Ulomak iz knjige „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“ autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh