Duhovnost

SVETA MISA. NAJSVETIJI DOGAĐAJ NA SVIJETU

Dobra koja možemo primiti po Svetoj Misi Jedino nas Bog poznaje do kraja i jedino on može iscijeliti i osloboditi našu dušu i dati joj dubok nutarnji mir i radost

Foto: kisistvan77, Pixabay

 

Ogroman se postotak vjernika bori s nemirom, strahovima, tjeskobom te raznim vrstama depresije. Uzroci tih problema mogu biti različiti: duboke nutarnje rane, stresan način života, negativna životna iskustva, doticaj s okultnim…

Isusov mir, koji svijet ne poznaje i ne može dati, i njegove svete riječi, njegova milost – ulaze u našu ranjenu dušu poput infuzije

Prebivati u Bogu

Tijekom cijele Svete Mise možemo prebivati u Bogu, prebivati u njegovu miru, slušati i primati njegove svete riječi. Isusov mir, koji svijet ne poznaje i ne može dati, i njegove svete riječi, njegova milost – ulaze u našu ranjenu dušu poput infuzije, poput sokova koji iz trsa ulaze u lozu i donose život.

Jedino nas Bog poznaje do kraja i jedino on može iscijeliti i osloboditi našu dušu i dati joj dubok nutarnji mir i radost.

Bog nas iscjeljuje

Jedino nas Bog poznaje do kraja i jedino on može iscijeliti i osloboditi našu dušu i dati joj dubok nutarnji mir i radost. Zato je i za ovu nakanu silno važna dobra priprema.

Ovdje bih želio napomenuti da je Bog stvorio i lijekove i liječnike te da liječenje nikako ne trebamo zapostaviti niti ga prekinuti bez izričite dozvole liječnika, neovisno o tome radi li se o duševnoj ili tjelesnoj bolesti. Međutim, iako lijekovi i liječnici bez dvojbe čine svoj dio, često do potpunog izlječenja ili oslobođenja neće doći ako Bogu ne prepustimo da učini svoj dio.

Ulomak iz knjige Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Za Book.hr priredila I. A,, odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh