Duhovnost

SVETA MISA NAJSVETIJI DOGAĐAJ NA SVIJETU

Bog ima povjerenje u naše molitve Bog nas podsjeća i na grijehe za koje se nismo pokajali, na osobe kojima nismo oprostili, na osobe kojima nešto zamjeramo, na obećanja i zavjete koje nismo ispunili... Naravno, osnovni preduvjet da bismo takvo što mogli čuti je taj da to zaista želimo znati, radi svojeg i tuđeg dobra

Foto: Matt Hanns Schroeter, Unsplash

Foto: Matt Hanns Schroeter, Unsplash

 

(…)

Bog nas podsjeća na određene osobe i situacije i zato da bi nas potaknuo da, razmišljajući o njima, dođemo do nečega sasvim trećega što nam želi reći. Često su ta podsjećanja samo okidači koji pokrenu razmišljanje, maštu, osjećaje i volju u smjeru u kojem nas Duh želi voditi.

Bog nas podsjeća i na grijehe za koje se nismo pokajali, na osobe kojima nismo oprostili, na osobe kojima nešto zamjeramo, na obećanja i zavjete koje nismo ispunili… Naravno, osnovni preduvjet da bismo takvo što mogli čuti je taj da to zaista želimo znati, radi svojeg i tuđeg dobra.

Uvijek trebamo biti svjesni da Bog ima povjerenje u naše molitve jer da nema, ne bi nas nadahnjivao da molimo.

Ulomak iz knjige Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh