Brak i odnosi

DIETRIH VON HILDEBRAND

HRVATSKI PRIJEVOD NAKON 90 GODINA „Brak: otajstvo vjerne ljubavi“

Foto: muzevnibudite.com

Ovih dana u ruke nam je stigla iznimno vrijedna knjiga o braku koja je svoj prijevod na hrvatski jezik čekala dugih 90 godina.

Autor knjige je Dietrich von Hildebrand, mislilac kojeg se sam Hitler bojao, a kojeg je blagopokojni papa Pio XII. nazvao „Doktorom Crkve 20. stoljeća“. Više od šest desetljeća Dietrich von Hildebrand – filozof, duhovni pisac i križar antinacizma – vodio je filozofske, vjerske i političke skupine, predavao diljem Europe i Amerika te objavio više od 30 knjiga i još više članaka. Njegov je utjecaj bio izuzetno širok i ostao je takav do današnjeg dana.

Povodom 130. obljetnice njegova rođenja, u izdanju Crisinusa, izašlo je njegovo najranije djelo         

Dietrich von Hildebrand prepoznatljiv je po svom oštroumnom intelektu, jakoj originalnosti, izvanrednoj produktivnosti, velikoj osobnoj hrabrosti, dubokoj duhovnosti i silnoj ljubavi prema istini, dobroti i ljepoti. Te rijetke kvalitete učinile su Dietricha von Hildebranda jednim od najvećih filozofa i jednim od najmudrijih ljudi 20. stoljeća

Povodom 130. obljetnice njegova rođenja, u izdanju Crisinusa, izašlo je njegovo najranije djelo, napokon prevedeno na hrvatski jezik, naziva „Brak: otajstvo vjerne ljubavi“.

Kako naručiti knjigu?

Knjigu je moguće naručiti putem e-maila: [email protected], a kako nam iz izdavačke kuće prenose, „biti će vam i više nego odlično štivo za vrijeme (samo)izolacije, štoviše, svi koji je naruče do kraja mjeseca ostvaruju poseban „korona“ popust od 15 %“.

Više o knjizi možete saznati ovdje i ovdje.

Preporučamo! 😊

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh