Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

Za vas smo pripremili veliki božićni popust u našoj web-knjižari Od 15. do 31. prosinca 2018. ostvarite veliki božićni popust (od 20 do čak 60 %) na www.figulus.hr!

bozicni popusti book evangelizacija ispravak 990x658_2

Posjetite našu web-knjižaru www.figulus.hr i od subote, 15. do ponedjeljka 31. prosinca 2018. ostvarite veliki božićni popust ‒ od 20 do čak 60 % ‒ na gotovo sve knjige iz naše Biblioteke! (Popust vrijedi isključivo za kupnju u web-knjižari!)


Pronađi nešto za sebe

U bogatoj Figulusovoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe. Tu su knjige poznatog poljskog propovjednika pavlina Augustyna Pelanowskog: „Zašto Bog dopušta patnju?“, „Josipov dom“, „Ono najvažnije“, „Od Duha do uha“…, zatim naslovi Josipa Lončara: „Želim da živiš“, „Krunica“…; knjige patera Marka Glogovića: „Jao, jao, Babilon je pao (a ti ne moraš, ako nećeš!)ˮ, „Grešnicima ulaz dopušten“, „Iznad Tebe zora sviće“…;  bestseleri „U Tvojoj prisutnosti“, „Ljubav i poštovanje“, „Najsretniji ljudi na svijetu“, „Nemam dovoljno vjere da bih bio ateist“ i još puno naslova koji će vas obogatiti i blagosloviti.

Najnoviji naslovi

Od noviteta izdvajamo knjigu „Od Duha do uha – napravi korak prema radosti svoje duše“ patera Pelanowskog. Knjiga je to koja se čita u dahu, bogata je svjedočanstvima iz paterova života te iz života onih koje je susretao u svojoj službi. Oni koji su je već pročitali, svrstavaju je u „rang“ s uspješnicom istoga autora pod naslovom „Zašto Bog dopušta patnju“.

Tu je zatim svjetski bestseler „U Tvojoj prisutnosti“ u novom ruhu. Ovo je izdanje broširano, ukrašeno zlatnom folijom, u novom formatu te je kao takvo idealan dar dragim osobama za razne prigode.

Od noviteta također posebno ističemo knjigu Josipa Lončara pod naslovom „Želim da živiš – možda bi ti Isus govorio upravo ovako” – svojevrsni molitvenik u kojem, za razliku od većine drugih molitvenika, ne govorimo mi Bogu, nego Bog progovara nama. Namijenjen je ljudima koji se nalaze pred opasnošću neposredne smrti zbog teške bolesti ili starosti, no može biti jednako korisna i drugima koji žele produbiti svoj odnos s Bogom.

„Umalo ugašena milost“ – još je jedan ovogodišnji novitet, djelo poznatoga katoličkog doktora teologije Francisa MacNutta. MacNutt se bavi zagonetkom: kako je moguće da je ozdravljanje i oslobođenje, koje čini najvažnije kršćansko poslanje, osim naviještanja, gotovo nestalo, te pojašnjava dva temeljna razloga iz kojih Bog izlijeva svoju moć da bi ozdravljao bolesne.

„Jao, jao, Babilon je pao (a ti ne moraš, ako nećeš!)ˮ najnoviji je uradak p. Marka Glogovića, u kojem dotiče teme i pitanja koja zanimaju i (ne)vjernike i njega. Pater o knjizi kaže: »„Babilon” je moj najbolji i najosobniji i najkontroverzniji uradak dosad! Ovom knjigom dajem slavu Isusu Kristu koji me spasio od pakla i koji me neizrecivo ljubi.«

Čak 9 noviteta u protekloj godini

Osim ova četiri noviteta – „Od Duha do uha“; „Želim da živiš”; „Jao, jao, Babilon je paoˮ, „Umalo ugašena milost“ (te „U Tvojoj prisutnosti“ u novom ruhu) – Figulus je tijekom protekle godine izdao još pet novih naslova:

„Ono najvažnije“ – pater Pelanowski u ovoj svojoj knjizi ukazuje da u trenucima kad trošimo puno energije na stvari koje su nama bitne – Bog nas poziva da vidimo ono što je najvažnije.

„Josipov dom“ – isti autor u ovoj knjizi ukazuje na spasonosni primjer za nas današnje ljude – na lik skromnog graditelja koji je živio prije dvije tisuće godina.

„Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’“? – autor, katolički doktor teologije Francis MacNutt na temelju brojnih iskustava kaže da je to moguće!

„Ljubav i poštovanje u obitelji“ – u ovoj knjizi autor uspješnice New York Timesa „Ljubav i poštovanje“, dr. Emerson Eggerichs, iznosi tajnu zdrava i sretna obiteljskog života.

„Čuti Boga u snovima – razumijevanje jezika kojim nam Bog govori noću“. Bog nas često u snovima opominje, uzdiže, tješi i poučava. To je sasvim dovoljan razlog da snove shvatimo ozbiljno i da se potrudimo razlikovati njihov izvor i njihovo značenje. Ova nam knjiga u tome itekako može pomoći. (Ovaj je novi naslov već rasprodan!)

Ako ste u nedoumici i ne znate za koji se naslov (ili više njih) odlučiti, pomoći vam može ljestvica najčitanijih knjiga u studenom, ovdje a na www.figulus.hr možete pogledati kojih deset naslova čitatelji najviše traže.

Biblioteka Figulus želi Vam sretan rođendan Isusa Krista i blagoslovljenu novu godinu!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh