Aktualnosti

PONOVNO DOSTUPNA

Biblioteka Figulus donosi: ‘Ozdravljati bolesne’ ponovno u prodaji Knjiga ističe važnost vjere i povjerenja u Božju volju za ozdravljenje i kako pravilno sročiti te izraziti molitvu za ozdravljenje

Foto: Figulus

Foto: Figulus

 

 

Biblioteka Figulus s radošću javlja kako je knjiga Ozdravljati bolesne autora Charlesa i Frances Hunter ponovno u ponudi. Knjigu možete nabaviti putem web-shopa.

Knjiga donosi dublje uvide u duhovnu dimenziju molitve ozdravljenja. Autori pred čitateljime stavljaju konkretne tehnike i pristupe za povezivanje s Božjom moći i ozdravljenje. Knjiga ističe važnost vjere i povjerenja u Božju volju za ozdravljenje i kako pravilno sročiti te izraziti molitvu za ozdravljenje.

Nakon molitve ozdravili

U knjizi ćete pronaći i brojne nadahnjujuće priče o ljudima koji su doživjeli ozdravljenje nakon molitve. Time žele dodatno osnažiti vjeru čitatelja. Knjiga je strukturirana tako da pruža praktične smjernice i korake kako bi se čitatelji osnažili u svojoj vjeri i pristupu molitvi za ozdravljenje.

otvorenost i prihvaćanje Božje volje

Ozdravljati bolesne nije knjiga samo o fizičkom ozdravljenju, već i o duhovnom osnaživanju i povezivanju s Božjom voljom i moći. C. i F. Hunter naglašavaju važnost otvorenosti i prihvaćanja Božje volje, ali isto tako potiču čitatelje da vjeruju u mogućnost čuda i ozdravljenja vjerom i molitvom. Ova knjiga postala je klasično djelo među kršćanima koji žele bolje razumijeti i dobiti praktične smjernice u području molitve za ozdravljenje.

Prevedena je na toliko jezika da je 85 posto svjetskog stanovništva može pročitati na svome materinjem jeziku.

Društvene mreže Biblioteke Figulus

Zapratite društvene mreže  (Facebook, Instagram) Biblioteke Figulus kako biste se na vrijeme informirali o željenom sadržaju kvalitetnog i duhovnog sadržaja.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Figulus (@bibliotekafigulus)

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Knjiga Ozdravljati bolesne autorâ Charlesa i Frances Hunter.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Knjigu možete nabaviti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh