Duhovna glazba

IVAN ZLODI

VIDEO Uzdam se u Tebe, Isuse Molite, vjerujte i uzdajte se u Njegovo sveto Ime 💕

Foto: Ivan Zlodi, YouTube/Screenshot

Foto: Ivan Zlodi, YouTube/Screenshot

 

Mladi glazbenik, suprug i otac iz Velike Bune pokraj Velike Gorice, Ivan Zlodi podario nam je novu pjesmu koju nećete moći prestati slušati.

„Kad srce gori, tijelo ozdravlja. Sve moje boli, od mene otjera, moj Bog, moja utjeha, moja pobjeda”, snažne su riječi pjesme.

Molite, vjerujte i uzdajte se u Njegovo sveto Ime

„Sretan sam što s vama mogu podijeliti ovu pjesmu. Sve je počelo kao molitva za ozdravljenje jedne osobe, a kasnije se pretvorilo u pjesmu. Nedugo nakon što sam je napisao, bio sam prisutan na jednoj duhovnoj obnovi gdje je tema bila ozdravljenje, a tamo sam i sam osjetio na svojoj koži što to znači u punom smislu te riječi.

Osjećaj koji se ne može opisati riječima

Nakon kratke molitve obasjala me Božja milost, preplavio me osjećaj koji se ne može opisati riječima, a bolovi koje sam godinama imao u koljenu, posebice u zadnjih nekoliko, potpuno su nestali. Molite, vjerujte i uzdajte se u Njegovo sveto Ime. Bogu je zaista sve moguće“, navodi autor pjesme.

Ivan je autor teksta i glazbe te on pjesmu i izvodi, a za aranžman je zaslužan Goran Kovačić.  Back vokali su Ivana Zlodi, Martin Šaban.

Svojevremeno je za časopis Book govorio o vjeri, a intervju možete pročitati ovdje, a u nastavku poslušajte ovu predivnu pjesmu:

Za Book.hr priredila A. P.

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje - John Loren Sandford i Mark SandfordPREPORUKA! Knjiga Johna i Marka Sandforda Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje.

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh