Svjedočanstva

NE VJERUJETE? POSLUŠAJTE

VIDEO Svjedočanstvo don Josipa Radića o moći blagoslovljene vode Zli mrzi blagoslovljenu vodu i ne može boraviti na mjestu i pokraj osobe koja škropi blagoslovljenom vodom

Foto: Pixabay

 

Bilo je to na jednom hodočašću u Fatimi, pripovijeda don josip Radić. Uvečer kad su stigli blagoslovili su vodu, i tu vodu dali njegovoj sestri.
Tokom večeri pokazalo se da jedan mladić ima problema demonskog karaktera. Počele su, nakon molitve krunice, takozvane reakcije.

Demon je počeo govoriti, vrijeđati, opirati se… Uzeli su blagoslovljenu vodu i škropili, a kada je nestalo vode, otišli su kod don Radićeve sestre po blagoslovljenu vodu koju su joj prethodno dali. Međutim, demon je počeo govoriti „samo sipajte, ova voda je baš dobra“. Ostali su iznenađeni jer do sad nikad nije viđeno da tako demon reagira na blagoslovljenu vodu.

Blagoslovili su drugu vodu, a demon je na tu vodu počeo reagirati kako se očekivalo. Ipak, nisu shvaćali što je bio uzrok da mu je godila ona prethodna blagoslovljena voda?

Ujutro je došla sestra don josipa Radića i rekla: „Brate, oprosti, dala sam vam krivu vodu, običnu, a mislila sam da je blagoslovljena.“

Oni nisu znali, ali demon je znao.

Poslušajte nagovor don Josipa Radića o moći blagoslovljene vode u cijelosti:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh