Duhovnost

DON AMBROGIO VILLA

VIDEO Demon je egzorcistu rekao da je Međugorje njihov pakao na zemlji „U određenom trenutku egzorcizma opsjednute osobe, za vrijeme molitve, pustio sam snimku pjesme „Gospa Majka moja” i demon je ljutito reagirao", rekao je svećenik

Foto: lunamarina, Shutterstock

Foto: lunamarina, Shutterstock

 

Tijekom godina kroz Međugorje je prošlo mnoštvo svećenika, a među njima i egzorcista.  Svećenik Milanske biskupije don Ambrogio Villa podijelio je snažno svjedočanstvo o značenju Međugorja u duhovnosti i snazi Gospinih ukazanja, piše Medjugorje-news.

Govoreći o hodočašću u Međugorje svećenike želio podijeliti  svoje snažno svjedočanstvo kazavši : „Za vrijeme egzorcizma đavao mi je rekao da je Međugorje njegov pakao na zemlji!”.

Događaj vezan za Međugorje

„U određenom trenutku egzorcizma opsjednute osobe, za vrijeme molitve, pustio sam snimku pjesme „Gospa Majka moja” i demon je ljutito reagirao. Rekao mi je da ovdje u Međugorju nema nikoga. Poručio sam mu mirnim glasom: „Pošto si lažljivac znači da ovdje ima nešto”. I demon se u tom trenutku totalno mijenja i rekao: „Ona voli svu svoju djecu i plače za svojom djecom”.

Ona voli svu svoju djecu i plače za svojom djecom

Nakon toga je rekao rečenicu koju nisam očekivao: „To mjesto, Međugorje, naš je pakao na zemlji!”.

Želio sam podijeliti ovo svjedočanstvo jednostavno zahvaljujući Gospi i zahvaljujući Crkvi za sve”, rekao je svećenik, a donosi Medjugorje-news.

Izvor: Medjugorje-news.com

Za Book.hr priredila A. P.

U knjizi „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja“ autora Fabija Marchesea Ragone možete čitati o egzorcizmima don Ambrogija Ville. Knjigu možete nabaviti ovdje.

PREPORUKA! Knjiga „Smjernice za službu egzorcizma Međunarodnog udruženja egzorcista u ponudi je u Biblioteci Figulus. Ovo djelo, prije svega svećenicima u službi egzorcizma, donosi okvire za obavljanje njihove službe. Smjernice egzorciste upoznaju s crkvenim normama za ispunjavanje te službe i s pravilima crkvenih vlasti. Knjigu možete nabaviti u web-shopu naše Biblioteke Figulus.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh