Svjedočanstva

ALEXANDER EGGER

VIDEO Rane i gnoj prekrivale su njegovo tijelo 18 godina, danas svjedoči o čudesnom ozdravljenju Neurodermatitis mu se pojavio već kao bebi od tri mjeseca. S vremenom se pogoršavalo, a nakon 17 godina borbe, što psihičke, što fizičke, Alexander je htio odustati... Ali ne i Bog!

Alexander Egger

Foto: Screenshot, YouTube/Čovjek i Bog

 

Alexander Egger slovio je za jedan od najtežih slučajeva oboljelih od neurodermatitisa u Njemačkoj i Austriji. Prvih 17 godina svoga života proživio je bez nade u ozdravljenje. Isprobao je brojne terapije, no većeg poboljšanja nije bilo. Gnoj i rane prekrivale su cijelo njegovo tijelo, mučio ga je stalni svrbež… Normalan život za njega je bio nemoguć.

Teška kožna bolest je Alexandera skoro otjerala u smrt, ali Bog je imao drugi plan. On sada svjedoči o čudesnom ozdravljenju, o novom životu koji mu je dan. Poduzetnik i motivacijski govornik danas na svojoj koži nema nikakvih tragova bolesti, nitko tko ga otprije ne zna ne bi rekao da je ovaj čovjek ikad imao problema s kožom.

U nastavku pogledajte Alexanderovo svjedočanstvo u emisiji „Čovjek i Bog”, s hrvatskim prijevodom:

Uz dopuštenje preuzeto s YouTube kanala „Čovjek i Bog”; Book.hr

Cijelo Alexanderovo svjedočanstvo čitajte u njegovoj nevjerojatnoj knjizi „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“ u izdanju Biblioteke Figulus

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh