Svjedočanstva

MOLILA SE BOŽJEM MILOSRĐU

Svjedočanstvo vjere u živo prisustvo Isusa Krista kojemu ništa nije nemoguće Liječnici kažu da je ona Božje čudo; sa samo 2,5 mjeseca imala je neuroblast tumor kraj lijevog bubrega, s metastazama na jetri. Pet mjeseci provela je u bolnici, četiri mjeseca bila je na intenzivnoj, dva mjeseca u komi. Prošla je 16 operacija. Sve to vrijeme majka je molila krunicu Božjeg milosrđa. Sada, ova zdrava 2-godišnjakinja svako jutro najprije ode do komode gdje se nalazi slika Milosrdnog Isusa, uzme je i ljubi

Foto: Vivida Photo PC, Shutterstock

Foto: Vivida Photo PC, Shutterstock

 

Na Facebooku, na stranici Dnevnik svete Faustine Kowalske objavljeno je svjedočanstvo o ozdravljenju. Jedna je majka podijelila što je njezina kći prošla nakon što joj je, u dobi od samo 2,5 mjeseca, dijagnosticiran neuroblast tumor kraj lijevog bubrega s metastazama na jetri. Pet mjeseci provele su u bolnici, četiri mjeseca na intenzivnoj, dva mjeseca djevojčica je bila u komi. Prošla je 16 operacija. Sve to vrijeme majka je molila krunicu Božjeg milosrđa.

Čudesno svjedočanstvo vjere u živo prisustvo Gospodina našega Isusa Krista kojemu ništa nije nemoguće prenosimo u cijelosti:

„A, ovo je bila naša borba, a Isusova pobjeda“, piše Slavica Zubak-Božić iz Njemačke.

Mojoj kćeri je dijagnosticiran neuroblast tumor kraj lijevog bubrega, s metastazama na jetri, a imala je samo 2,5 mjeseca. Pet mjeseci smo bile u bolnici, četiri mjeseca je bila na intenzivnoj, 2,5 mjeseca u komi. Prošla je 16 operacija. Cijelo to vrijeme sam molila krunicu Božjeg milosrđa, a jednom prilikom, usred molitve, sve je počelo pištati bez nekog posebnog razloga. Svi aparati su se uključili, ali nisam prestala moliti. Kada sam završila krunicu, sve se ugasilo. Znala sam da je to znak da će biti dobro.

Sada je zdrava 2-godišnjakinja

Otpisivali su je, nekoliko puta je bila na rubu, ali ni u jednom trenutku nisam sumnjala. Evo je sada, zdrava dvogodišnjakinja, koja svako jutro najprije ode do komode gdje se nalazi slika Milosrdnog Isusa, uzme je i ljubi.

Isus mi je u snu rekao da postim 40 dana

Isuse, hvala ti!

Isus mi je došao u san i rekao da počnem postiti 40 dana. Nisam ga vidjela likom nego samo obris i glas. Opirala sam se, nisam vjerovala da mogu izdržati, i onda sam se tri noći budila u tri sata, s glasovima da ‘bezveze molim’, da ‘svejedno nije bolje’, da ‘molim uzalud’. Shvatila sam da je to vražji sat. I treću noć mi je Isus došao i rekao „počni odmah“.

Otišla sam se ispovjediti, pričestiti i počela postiti. 40 dana. Nikad lakše. Nakon 40 dana, tri dana poslije, ultrazvuk je pokazao kako nema ni tumora ni metastaza.

Sva čuda Isusova su na njoj

Nakon pet dana, šok. Ona je slijepa. Daju joj odmah terapiju, nakon trećeg dana vid se vratio. Prva pomisao: Sva čuda Isusova su na njoj. Oživio ju je, vratio joj vid, vratio glas (dugo je imala traheostomu, nakon pet mjeseci skinuli je i čula sam joj glas.) Mjesec dana nakon toga izašle smo iz bolnice.

U Njemačkoj sam pet godina i evo prošle godine uspjela sam uvesti u našu malu zajednicu krunicu Božjeg milosrđa svakog mjeseca. To mi je najveća nagrada.

Bog je velik

Liječnici kažu da je ona Božje čudo. Zahvaljuju mi jer sam im promijenila viđenje na sve. Kad je bilo najteže, ja sam bila s osmjehom, kad su mi govorili: Ona neće preživjeti noć, ja sam rekla: Ma bude ona, Bog je velik. Čudno su me gledali. Sada je ona senzacija svaki put kad dođe u bolnicu. O njoj predavanja drže novim liječnicima. Jer im je prvi slučaj.

Kada je imala drugu operaciju, usred operacije izašao je kirurg i rekao: ‘Htjeli smo otvoriti trbuh za jedan centimetar, ali on se počeo sam otvarati kao rajsferšlus (patent). Jetra je isplivala, i iz tamno ljubičaste postala roza, kakva treba biti. Kap krvi nije izašla, mi smo to morali slikati jer ovo vidimo prvi put’.

Znala sam da je Isus“, navodi.

Isus je svetoj Faustini obećao za krunicu Božjem milosrđu: „Onome tko je bude molio rado ću dati sve što od mene bude tražio ako je u skladu s mojom voljom.“ Dnevnik sv. Faustine Kowalske, 1541; 1731

PREPORUKA! Knjiga „Vidljivi Bog“ (II., prošireno izdanje) autora p. Marka Glogovića. Knjiga donosi iscrpno tumačenje tajni koje se kriju iza slike Milosrdnog Isusa kao i povijest slike Milosrdnog Isusa, kateheze o Božjem Milosrđu, Krunicu Božjeg Milosrđa, o slici Božjeg Milosrđa iz dnevnika sv. Faustine, o slici Božjeg Milosrđa iz drugih izvora te još svojih razmišljanja o Božjem Milosrđu.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh