Osobni razvoj

OZDRAVLJATI BOLESNE

Oni koji vjeruju stavljat će ruke na bolesne i bolesni će ozdravljati Ne kaže Biblija: neki od vas, ili samo nekoliko vas koji vjerujete. Jednostavno kaže da će svi koji vjeruju moći stavljati ruke na bolesne, i da će bolesni ozdravljati

Foto: bubutu, Shutterstock

Foto: bubutu, Shutterstock

 

Isus nije rekao: „Oni koji vjeruju polagat će ruke na bolesne, moliti pola sata izazivajući snažne emocije, valjajući se po podu, bacajući se i vičući, tresući se cijelim tijelom, i onda će bolesni ozdravljati“. Ne, on vrlo jednostavno kaže: „Oni koji vjeruju stavljat će ruke na bolesne i bolesni će ozdravljati“.

Nema sumnje

Biblija ne ostavlja mjesta sumnji. Ne kaže: neki od vas, ili samo nekoliko vas koji vjerujete. Jednostavno kaže da će svi koji vjeruju moći stavljati ruke na bolesne, i da će bolesni ozdravljati.

Trebamo vjerovati u cijelo Pismo ako želimo da cijelo Pismo funkcionira djelotvorno!

Vjernici mogu ozdravljati bolesne

Vjernici su oni koji su kvalificirani ozdravljati bolesne! Ali, što je vjernik? Vjernik je onaj koji vjeruje da je Isus Sin Božji i naš Otkupitelj i Spasitelj; no vjernik je također i onaj koji vjeruje da može izgoniti zle duhove, koji govori drugim jezicima; onaj koji vjeruje da pobjeđuje Sotonu i njegove demone; i onaj koji vjeruje da može stavljati ruke na bolesne i ozdravljati ih.

Trebao bi vjerovati u božansko ozdravljenje ako želiš da znakovi i čudesa prate tvoje propovijedanje Riječi Božje!

Vjera u božansko ozdravljenje

Trebamo vjerovati u cijelo Pismo ako želimo da cijelo Pismo funkcionira djelotvorno! Trebao bi vjerovati u božansko ozdravljenje ako želiš da znakovi i čudesa prate tvoje propovijedanje Riječi Božje!

Trebaš vjerovati da Isus želi ozdravljati bolesnike i danas, u suprotnom bolesni neće ozdravljati kada položiš ruke na njih. Trebaš vjerovati da ti je sam Gospodin Isus dao poslanje da izgoniš zle duhove, u suprotnom ih nikada nećeš izbaciti van!

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Knjigu ćete uskoro moći nabaviti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh