Svjedočanstva

IZ NOVE KNJIGE

Sveti Šarbel nastavlja ozdravljati Samostan u Annayi objavio je nekoliko svjedočanstava nedavnih ozdravljenja.

Sveti Šarbel nastavlja ozdravljati

Foto: Screenshot

 

Sveti Šarbel ni danas ne prestaje dijeliti milosti onima koji ga s vjerom zazivaju. Samostan u Annayi objavio je nekoliko svjedočanstava nedavnih ozdravljenja. Navodimo neka svjedočanstva, među tisućama primljenih.

U proljeće 2004. godine gospođa Bernadette Marie Hélène Vernamat iz Orangea (Francuska), u dobi od 54 godine oboljela je od raka dojke i želuca. Odbila je podvrgnuti se operaciji. Prvo je željela otići na grob svetoga Šarbela da od njega izmoli čudo. Došavši ovamo, molila je krunicu na svoje nakane. Na povratku u Francusku nestala je sva bol. Podvrgnula se pretragama i bolesti više nije bilo ni traga.

Nakon nekoliko dana razmišljanja, ne pronalazeći alternativu, Georges Younan je dogovorio datum hospitalizacije. Njegova supruga zapalila je svijeću svetom Šarbelu zazivajući ga s vjerom. Sljedećeg dana…

Georges Younan američki je kardiolog. 2004. godine osjetio je čudnu zvonjavu u ušima i užasnu bol u glavi i otkrio da mu je glavna arterija koja dovodi krv u mozak začepljena. Za uspostavu normalnog krvotoka bila je potrebna delikatna kirurška operacija. Operacija je bila neizbježna, ali vrlo opasna jer je pacijentu prijetila smrt ili paraliza. Nakon nekoliko dana razmišljanja, ne pronalazeći alternativu, Georges Younan je dogovorio datum hospitalizacije. Njegova supruga zapalila je svijeću svetom Šarbelu zazivajući ga s vjerom. Sljedećeg dana suprug više nije osjećao bolove u glavi. Pretrage su pokazale da se arterija potpuno i čudesno ponovno otvorila sama od sebe. (…)

Ostala svjedočanstva pročitajte u knjizi „Ovdje sam da te izliječim! Šarbel, sveti prijatelj“ Patrizije Cattaneo. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh