Osobni razvoj

MARIJA PRONALAZI ISUSA U HRAMU

Sjedinjujući se s petim radosnim otajstvom, Marijinim posredništvom možemo primiti ovo Mnogi su u obitelji doživljavali različite negativnosti, koje su ostavile dubok trag u duši. To treba biti iscijeljeno kako više ne bi negativno utjecalo na naš stav prema Bogu, sebi, bližnjima...

Foto: Pixabay


 

Već sam napisao kako to otajstvo (peto radosno otajstvo – Marija pronalazi Isusa u hramu) uključuje sve ono što se u našoj duši događalo od rođenja do punoljetnosti. Pritom su najvažniji prvi mjeseci nakon začeća i prve godine života. Mnogi su u obitelji doživljavali različite negativnosti, koje su ostavile dubok trag u duši. To treba biti iscijeljeno kako više ne bi negativno utjecalo na naš stav prema Bogu, sebi, bližnjima i svijetu općenito.

(…) Dakle, sjedinjujući se s petim radosnim otajstvom, možemo očekivati da ćemo Marijinim posredništvom primiti:

– nutarnja iscjeljenja rana zadobivenih u djetinjstvu i u daljnjem životu;

– moć opraštanja svima koji su nam naudili na bilo koji način;

– oslobođenje od krivih i štetnih zakletvi, koje su u našoj nutrini – zbog straha od novih razočaranja – postale obrambenim mehanizmima;

– pomoć Duha Svetog u duhovnom sazrijevanju;

– mudrost života;

– sve ono što nam Duh Sveti bude po Marijinu zagovoru dalje otkrivao.

Krunica - Josip Lončar; Kako djelotvorno moliti krunicu

Iz knjige Josipa Lončara, „Krunica – kako djelotvorno moliti krunicu”.  Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Više o knjizi možete pročitati ovdje. 

Knjigu možete kupiti ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh