Čitamo knjigu

BOG GOVORI KROZ SNOVE, AKO NE VJERUJEŠ, ČITAJ....

San o tri staklenke koji mu je zauvijek promijenio život I dan-danas sam zapanjen kako je san o staklenkama vrhnja prije trideset godina utjecao na naše današnje služenje i djelovanje

san o tri staklenke

Foto: Pixabay


 

Ispričat ću vam san koji sam usnio prije trideset godina i koji mi je promijenio život.

Vrhunsko vrhnje

U tom snu rečeno mi je da idem u Buffalo, u državi New York, te da ondje kupim tri staklenke najboljeg vrhnja. Neki od vas, koji su stariji, sjećaju se vremena kad je mlijeko dostavljano na vrata u staklenim flašama, a vrhnje u manjim staklenkama, otprilike od pola litre, no moram to spomenuti zbog mlađih čitatelja. Dakle u mojem snu radilo se je o vrhunskom vrhnju.

Ispričao sam svoj san supruzi Carol i zajedno smo se odvezli u dva i pol sata vožnje udaljen Buffalo te čekali što će nam Bog pokazati

Probudio sam se uzbuđen, naslućujući da se nešto sprema. Ispričao sam svoj san supruzi Carol i zajedno smo se odvezli u dva i pol sata vožnje udaljen Buffalo te čekali što će nam Bog pokazati. Poznavao sam samo jednu osobu u Buffalu, a to je bio pastor Tommy Reid, iz zajednice „Tabernakul“. Nismo se dobro poznavali. Obično bismo se samo pozdravili kad bismo se sreli na crkvenim konferencijama.

Uskoro smo upoznali i Marka Virklera, jednoga od glavnih predavača na tečajevima i tako je započelo prijateljstvo koje traje više od tri desetljeća

Kad smo popodne stigli u njegovu crkvu, Tommyja nije bilo ondje. No sreli smo Gordona Spillera, voditelja novoosnovane biblijske škole u Buffalu, koju je osnovala Tommyjeva crkvena zajednica. Veoma su me zanimali biblijski tečajevi koje su ondje pokrenuli.
Uskoro smo upoznali i Marka Virklera, jednoga od glavnih predavača na tečajevima i tako je započelo prijateljstvo koje traje više od tri desetljeća. Sreli smo se mnogo puta s njim i njegovom ženom Patti i djecom, Charity i Joshuom.

Čuti Božji glas – vrhunsko duhovno „vrhnje“

I tako smo se Carol i ja vratili kući s priručnikom Čuti Božji glas, što je bilo vrhunsko duhovno „vrhnje“, najbolje kvalitete. Ni slutili nismo o nevjerojatnu putovanju srca koje nam je slijedilo. San o staklenkama vrhnja promijenio je smjer našega duhovnog puta!
Došli smo kući s onime što je uskoro postala jedna od četiri temeljnih vrijednosti koje su oblikovale temelje naše službe: „intimnost“ ili slušanje Božjeg glasa. To prekrasno Markovo učenje promijenilo je naše živote. Postalo je izvorište svega što smo kasnije čuli i dobili od Duha Svetoga, uključujući riječ spoznanja, proročke riječi, viđenja, a čak i snove. I dan-danas sam zapanjen kako je san o staklenkama vrhnja prije trideset godina utjecao na naše današnje služenje i djelovanje.

knjiga Čuti Boga u snovima

Iz knjige „Čuti Boga u snovima” autorâ Marka Virklera i Charity Virkler Kayembe. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju po sniženoj cijeni od 90 kuna, ovdje.

Biblija govori mnogo o snovima i viđenjima, stoga je važno razumjeti da imaju velik utjecaj na naš život. U svojoj knjizi Čuti Boga u snovima dr. Charity Kayembe predala nam je veoma koristan priručnik.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh