Recenzije knjiga

„Četiri zida” Elena Jurković

Recenzija knjige „Četiri zida”

O knjizi

23-godišnja djevojka priča najintimnije događaje iz svojega života. Iznimno zanimljiva i korisna životna priča!


„Dugo sam se premišljala hoću li ikada objaviti ove, na papir stavljene, emocije i Njegov glas u meni je prevladao. Vjerujem da će ova knjiga mnogima biti od pomoći.”

Autorica

 

put do istine knjiga

Radnja ove knjige događa se 2016. godine. Pisala sam je godinu dana. Tada sam imala 23 godine i živjela sam u mračnom, hladnom i vlažnom stanu u samom centru grada Zagreba, na Britanskom trgu. Svi prozori u stanu imali su rešetke, što me činilo sve više tjeskobnom. Temeljena je na mom osobnom razgovoru s Bogom. Knjigu sam počela pisati kao terapijsko pisanje, iako oduvijek volim pisati i na taj način izražavati samu sebe. Pisanje je moj hobi još od djetinjstva te sada, napokon, imam priliku s ljudima podijeliti osobno svjedočanstvo.

Dugo sam se premišljala hoću li ikada objaviti ove, na papir stavljene, emocije i Njegov glas u meni je prevladao. Vjerujem da će ova knjiga mnogima biti od pomoći.

U knjizi se u većem opsegu spominju tri osobe. (…)

Tri mi osobe na tri načina govore da će uvijek biti onako kako On hoće, a ne onako kako sam ja to isplanirala.

Iz epiloga

 

Elena Jurković je rođena 29. travnja 1993. godine u Rijeci. Osnovnu je školu završila u Skradu a srednju medicinsku u Rijeci. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja bila je član zajednice „Krista Kralja”. Studentica je Studijskog centra socijalnog rada na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U Volonterskom centru SKAC-a ima ulogu koordinatorice volonterâ za Udrugu Down sindrom, gdje također volontira.

Od proljeća 2016. godine aktivni je član molitvene zajednice Srce Isusovo u Palmotićevoj 31 u Zagrebu.

Najdraži joj je citat: „Više vrijedi upoznati sebe, kakav uistinu jesi, nego znati sve znanosti svijeta. Pred Bogom si bolji ako upoznaš sebe nego da znaš sva kretanja nebeska, narav ljudi i životinja”. (Lubor J. Zink)

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Ako želite pročitati više o samoj knjizi, ili ste je već pročitali pa je želite ocijeniti, molimo Vas da kliknite na gumb „Recenzija”. (Molimo Vas da ocjenjujete samo ako ste knjigu doista pročitali!)

Osnovne informacije

Naslov: Četiri zida
Autor: Elena Jurković
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2017. 
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 136
Uvez: meki
Veličina knjige: 13,4 x 20,3 cm

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh