Najave

PODSJEĆAMO!

Prijavite se na hodočašće u Svetu Zemlju ili hodočastite svetoj Riti! Obavijest onima koji (već dugo) planiraju otići na hodočašće: prijave za hodočašće u Svetu Zemlju te hodočašće svetoj Riti su u tijeku. Požurite!

Prijavite se, i molite na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Foto: Shutterstock

 

Hodočašće u Svetu Zemlju

Hodočašće u Svetu Zemlju održat će se od 5. do 12. rujna 2018. Prijave traju do 27. kolovoza!

Detalje o hodočašću i informacije vezane za prijave možete pročitati ovdje a možete nas kontaktirati i putem e-maila: [email protected] ili pozivom na broj: 091/949-8854 (radnim danom od 8 do 16 sati).

Hodočašće sv. Riti

Hodočašće sv. Riti održat će se od 5. do 7. listopada 2018. Slobodno je još 15-ak mjesta, stoga – požurite!

Detalje o hodočašću i informacije vezane za prijave možete pročitati ovdje a možete nas kontaktirati i putem e-maila: hodocas[email protected] ili pozivom na broj: 091/949-8854 (radnim danom od 8 do 16 sati).

Posebnost hodočašća koja organiziraju „Kristofori”

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen i tečaj molitve (Škola molitve), koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Postoji i mogućnost za svetu ispovijed.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh