Najave

ZAKLADA SVETA MARAVILLAS OD ISUSA

Prvo službeno hodočašće svetoj Maravillas od Isusa u Španjolsku S obzirom na to da sestre žive u klauzuri, strogim načinom života, ovo je prvi put da hodočasnici imaju priliku susresti se s bosonogim karmelićankama u više samostana

Foto: Zaklada svete Maravilas od djeteta Isusa

Foto: Zaklada svete Maravilas od djeteta Isusa

 

Zaklada Sveta Maravillas od Isusa organizira prvo službeno hodočašće svetoj Maravillas od Isusa u Španjolsku. Jedinstveno je po tome što će hodočasnici moći posjetiti bosonoge karmelićanke, posebno naše Hrvatice u samostanima.

S obzirom na to da sestre žive u klauzuri, strogim načinom života, ovo je prvi put da hodočasnici imaju priliku susresti se s bosonogim karmelićankama u više samostana. Na hodočašću će se, između ostalog, moći posjetiti i grob: sv. Maravillas od Isusa, sv. Ivana od Križa i sv. Terezije Avilske.

Sveta Maravillas od Isusa

Sveta Maravillas od Isusa velika je svetica XX. stoljeća i zagovornica u mnogim bezizlaznim situacijama. Svjedočanstva o njezinu zagovoru svakodnevno pristižu sestrama bosonogim karmelićankama u Aldehueli. Po zagovoru ove svetice ispunilo se, do današnjeg dana, trenutno 802 svjedočanstva o daru života, koja su trenutno ubrojena. A vjerujemo kako ih je još i više.

Više o svemu možete pročitati na stranici na Facebooku (Sveta Maravillas od Isusa) i na mrežnim stranicama Zaklade.

Spomenimo i kako iza stranice Zaklade stoje volonteri koji sve što zarade koriste za financiranje tiskanja novih izdanja i za slanje pomoći sestrama u Španjolsku.

Što smo na Book.hr-u još pisali o ovoj svetici pronađite na poveznici.

Upišite se u molitvenu inicijativu po zagovoru svete Maravillas od Isusa.  Upisuje se u inbox Facebook stranice Katolička svjedočanstva.

 

Za Book.hr priredila A.P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh