Hodočašća

HODOČASTI S KRISTOFORIMA

U studenom hodočastimo u Fatimu i Santiago de Compostelu Za detaljne informacije i rezervacije nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite e-poštom na: [email protected]

Foto: Migel, Shutterstock

Foto: Migel, Shutterstock

 

Putnička agencija „Magdala” u suradnji s Ustanovom Kristofori u pratnji svećenika iz Hrvatske organizira sedmodnevno hodočašće u Fatimu i Santiago de Compostelu 21. – 27. 11. 2024.! Hodočašće vodimo mi, „Kristofori“ u pratnji velečasnog Darko Tomašević, a za Školu molitve zadužen je naš voditelj Nediljko Jelčić.

Za ostali dio programa, odnosno za vodstvo kroz Fatimu, Santiago de Compostelu i ostala mjesta, zadužen je stručni vodić.

Program hodočašća

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj razmatranja krunice (Škola molitve) koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi.

Posjetit ćemo u Fatimi mjesto ukazanja BDM 1917. godine djeci, pastirima iz obližnjeg sela. Majka Marija ih je zamolila da na tom mjestu sagrade kapelicu, danas središnji dio Svetišta. Uz hodočašćenje mjestima vezanima uz život malih vidioca: Franje, Jacinte i Lucije.

Predviđen je posjet i gradu Batalha gdje se nalazi poznati dominikanski samostan Svete Marije od Pobjede. Uz posjet Santiagu de Compostelli naglasimo kako ćemo posjetiti i katedralu sv. Jakova. Tamo se nalaze kripta s tijelom svetog Jakova i relikvije koji sadrže originalni komadić sv. Križa. Posjetit ćemo i Coimbreu, grad gdje je studirao sv. Antun Padovanski, a gdje se nalazi i samostan karmelićanki u kojem je boravila sestra Lucija sve do svoje smrti.

Detalje programa hodočašća pogledajte ovdje.

Ukupna cijena:  1220 eura sa svim pristojbama.

 

Cijeli iznos treba biti uplaćen zaključno s 15.10.2024. godine

 

PRIJAVA

Prijaviti se možete putem obrasca ovdje. Za detaljne informacije i rezervacije nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite e-poštom na: [email protected].

 

 

Za Book.hr priredila A. P.

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh