Molitva

MOLIMO ZAJEDNO

Predivna molitva Bezgrešnoj svetog Maksimilijana Kolbea Danas se prisjećamo velikog sveca koji je osobito štovao Djevicu Mariju, a ova molitva samo je jedno od svjedočanstava velike ljubavi poljskog sveca prema našoj nebeskoj Majčici

Foto: Shutterstock

Bezgrešna Djevice, Kraljice neba i zemlje, utočište grješnika i naša priljubljena Majko kojoj je Bog htio povjeriti sve blago svog milosrđa. Ja, nedostojni grješnik, padam nice pred Tvoje noge i ponizno Te molim: primi me kao stvar i svojinu svoju. Djeluj u meni i raspolaži potpuno sa mnom, sa svim sposobnostima moga tijela i moje duše, s cijelim mojim životom, mojom smrću i vječnošću i učini što se tebi sviđa!

Raspolaži sa mnom kako god Ti želiš i bez ikakva ograničenja da se ispuni što je o Tebi rečeno: Ona će glavu satirati Zmiji i Samo Ti si uništila sva krivovjerja po cijeloj zemlji. Učini da u Tvojim bezgrešnim i milosrdnim rukama budem korisno sredstvo po kojem će Te mnoge zabludjele duše upoznati i uzljubiti, te se tako širi i raste Kraljevstvo Presvetog Srca Isusova. Uistinu, kamo Ti dolaziš, postižeš milost obraćenja i posvećenja, jer sve milosti što izviru iz Preslatkog Srca Isusova izlijevaju se na nas po Tvojim rukama. Amen!

O, Marijo bez grijeha začeta, moli za nas koji se Tebi utječemo i za sve one koji se Tebi na utječu, a naročito za neprijatelje Svete Crkve i za sve one koji su tebi preporučeni.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh