Aktualnosti

SVAKA ČAST!

Poslodavac pokazao koliko cijeni zaposlenika: Nagradio ga novim vozilom Lijepo je moći podariti drugima informaciju koja je dokaz da postoje dobri ljudi. Da postoji bolji poslodavac od onog koji te nije tretirao kako treba...

Foto: Standret, Shutterstock

Foto: Standret, Shutterstock

Kako je radnik u Hrvatskoj većinom naviknut na jadikovke i nepovjerenje prema poslodavcu lijepo je moći podariti drugima informaciju koja je dokaz da postoje dobri ljudi. Da postoji bolji poslodavac od onog koji te nije tretirao kako treba. Lijepo je biti sretan za drugoga i veseliti se njegovim postignućima. Tako nam iz Zadra pristiže lijepa vijest. Tamo je vlasnik tvrtke ‘BIM Perica’ svog radnika nagradio novim automobilom. Znak je ovo da se priznanja i nagrade mogu postići ako radite predano i pošteno. Predrag Gospić radi već 30 godina za svog poslodavca i potonji ga je odlučio nagraditi novim automobilom.

Vjerni zaposlenik ‘BIM’-a navodi kako se uvijek trudio i radio, unatoč izazovima, prenosi Zadarski list. A ostalim radnicima ovaj poslodavac darovao je vrijedne satove.

Bogu hvala na ovakvim poslodavcima.

(Lk 6, 20-26) U ono vrijeme: Podiže Isus oči prema učenicima i reče: »Blago vama, siromasi: vaše je kraljevstvo Božje! Blago vama koji sada gladujete: vi ćete se nasititi! Blago vama koji sada plačete: vi ćete se smijati! Blago vama kad vas zamrze ljudi i kad vas izopće i pogrde te izbace ime vaše kao zločinačko zbog Sina Čovječjega! Radujte se u dan onaj i poskakujte: evo, plaća vaša velika je na nebu.

 

 

>>> Hitan apel za spas Booka i Book.hr-a <<<

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh