Najave

AUTORICA KNJIGE 'PREOBRAŽENA'

Svjetski poznata pro-life aktivistica Patricija Sandoval u Hrvatskoj Patricija Sandoval došla je iz slomljenog doma, loših veza, tri pobačaja i posla u Planiranom roditeljstvu. Ondje joj je rečeno da nikad ne otkrije što je vidjela. Nakon toga je uslijedila ovisnost o metamfetaminima i beskućništvo. Način na koji je Isus došao do nje dok je bila na ulici i kako je preobražena ostavlja u suzama i bez daha. Visine do kojih ju je Bog od tada nosio, preobrazit će i svakoga tko doživi njeno iskustvo

Foto: Dominik Belica, Shutterstock

Foto: Dominik Belica, Shutterstock

 

Izdavačka kuća Kyrios javlja kako će svjetski poznata govornica Patricija Sandoval u Hrvatskoj održati predavanja. Svjetski poznata pro-life aktivistica tako će 9. travnja biti u Križevcima, a nakon toga u Zagrebu na dvije različite lokacije (Botinec i Trešnjevka).

U zagrebačkom Botincu gostuje 10. travnja u crkvi svetog Stjepana, a 11. travnja na Trešnjevci u crkvi svetog Josipa.


Podsjetimo, predavanje u Križevcima bit će  9. travnja u Dvorani Mariapoli Faro.

„U suradnji s Križevačkom biskupijom i Marijinim djelom, te blagoslovom križevačkog vladike – biskupa Milana Stipića, organizira se predavanje svjetski poznate govornice Patricije Sandoval. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Dvorana u kojoj će biti svjedočanstvo (s mogućnošću kupnjom Patricijine knjige te potpisom iste) se nalazi prekoputa katedrale u kojoj će biti služena Misa odnosno Božanska Liturgija od strane b. Stipića. Veselimo se Vašem dolasku! ❤️”, navodi se na Facebooku Izdavačke kuće “Kyrios”.

 

patricija sandoval

 

Životna priča Patricije Sandoval neobično je potresna. Došla je iz slomljenog doma, loših veza, tri pobačaja i posla u Planiranom roditeljstvu. Ondje joj je rečeno da nikad ne otkrije što je vidjela. Nakon toga je uslijedila ovisnost o metamfetaminima i beskućništvo. Način na koji je Isus došao do nje dok je bila na ulici i kako je preobražena ostavlja u suzama i bez daha. Visine do kojih ju je Bog od tada nosio, preobrazit će i svakoga tko doživi njeno iskustvo.

Knjiga Preobražena često se opisuje kao putovanje prema samospoznaji i unutarnjem preobražaju. Autorica koristi vlastitu priču, kao i iskustva drugih ljudi, kako bi ilustrirala moć preobraženja koja dolazi duhovnim razvojem. Različitim pričama, autorica čitateljima daje vodič za osobni rast i duhovno prosvjetljenje.

PREPORUČAMO! Knjiga  Preobražena, autorica Christine Watkins i Patricie Sandoval.

Knjigu u izdanju izdavačke kuće Kyrios možete kupiti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh