Duhovnost

ISTINSKA LJEPOTA

Podijeli sa svim djevojkama, ženama, majkama… kojih se sjetiš Isus govori svojim princezama....

istinska ljepota

Foto: Unsplash Ravi Roshan

 

Dao sam ti prekrasne usne da govoriš riječi života, prekrasne oči da me vidiš u svemu, prekrasne ruke da pomognu potrebitima i prekrasno lice da odražava moju ljubav u svijetu

Tvoja prava ljepota umjetničko je djelo – koje sam ja oblikovao. Dao sam ti prekrasne usne da govoriš riječi života, prekrasne oči da me vidiš u svemu, prekrasne ruke da pomognu potrebitima i prekrasno lice da odražava moju ljubav u svijetu. Znam da se ne vidiš onako kako te ja vidim jer se uspoređuješ s idolima ljepote, koji će uskoro biti zaboravljeni. Učinit ću čuda koja će zračiti unutarnjom ljepotom. A kad moje djelo bude dovršeno, tvoj će značaj odražavati moje umijeće i tvoja ljepota bit će zapamćena od svih koje si voljela.

Voli te
tvoj ižarivajući Kralj

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Ovo je knjiga koja će svakoj mladoj ženi pomoći da otkrije svoju istinsku ljepotu, i da se počne gledati onako kako je Bog vidi.

Preporučamo ti i ovaj ulomak:

Ne moraš se uklopiti

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh