Osobni razvoj

NJEGOVA PRINCEZA

Rasti gdje si posađena „Kao što sam upotrijebio Pavla u zatvoru, upotrijebit ću i tebe i sve okolnosti u kojima se nalaziš. Dopusti mi da te zalijevam svojom svetom riječju i procvast ćeš gdje si god zasađena.“

Rasti gdje si posađena

Foto: Shutterstock

 

Znam da se ponekad pitaš je li tvoj život uopće vrijedan. Ali uvjeravam te da te mogu upotrijebiti da utječem na one oko tebe. Kao što sam upotrijebio Pavla u zatvoru, upotrijebit ću i tebe i sve okolnosti u kojima se nalaziš. Dopusti mi da te zalijevam svojom svetom riječju i procvast ćeš gdje si god zasađena. Dođi k meni u molitvi i daj mi da te ispunim svojim Duhom. Čak i ako sada ne možeš vidjeti plodove svojeg rada, obećavam ti da će se drugi jednom osvrnuti na vrijeme dok si bila u njihovim životima i sjetiti se tvojih djela ljubavi, riječi mudrosti i ljubavi za njih. Zasad mi dopusti, moja dragocjena princezo, da ti pomognem procvasti u svijetu koji traži smisao života.

Voli te

tvoj Kralj i Vrtlar tvojeg života

 

Iscijelit ću tvoje srce

Nemoj se obeshrabriti, moja voljena; bol je dio života. Ali obećavam ti da ću pretvoriti u radost svaku suzu koju si isplakala i iskoristiti tvoju duboku patnju za božansku svrhu. Nemoj skrivati svoje boli od mene. Znam sve o tebi. Ti si moja, moja voljena! Ja sam jedini koji može razumjeti tvoje srce i dati ti mir i ozdravljenje. Ja sam također osjetio veliku bol, odbacivanje i srdžbu. Ali zajedno možemo nadvladati svaku kušnju. S rukom u ruci dovest ću te na svoje mjesto mira i radosti nakon oluje. Sunce će ti zasjati ponovno, a tvoje će srce biti zacijeljeno. Obećavam ti, moja princezo, kad budeš prolazila kroz duboke vode velike nevolje, da ću biti s tobom. Kad te preplave vode teškoća, nećeš se utopiti. Nađeš li se u vatri pritisaka, neće te opeći.

Voli te

tvoj Kralj i tvoj Iscjelitelj

princeza 3dIz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

„Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ knjiga je koja će svakoj mladoj ženi pomoći da otkrije svoju istinsku ljepotu, i da se počne gledati onako kako je Bog vidi.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh